שלום לכולם! ייעוץ....

שלום לכולם! ייעוץ....

יש לי שיער בלונדיני כבר 5 שנים, ומידי פעם אני עושה פסים כשיש הרבה כתום כדי לטשטש , אחרי שנים ככה אני רוצה לגוון ולצבוע לצבע אחר קצת שינוי , בגדול היו לי המון צבעים בעבר כך שיצא שהתעללתי הרבה בשיערי ואני מפחדת משינויים כי קשה לחזור לבלונד וזה סיכון של הרס שיער... בגדול נמאס לי מהבלונד והוא תמיד יוצא לי כתום כזה כי יש לי פיגמנטים כאלה כנראה.... היעד הוא צבע חציל - סגול , יחסית לבלונד הוא כהה כך שהחרטה תהיה קשה אם אני ארצה לחזור לבלונד... מה אתם מייעצים? גם שמתחילים מבלונד לא יוצא טוב כ"כ ייצא אולי בהיר לעומת הצבע שאני מדמיינת... צירפתי תמונה שתיראו מה מצב השיער כיום... תודה :)

nickey

New member
מה לגבי

חום שטני בהיר עם גווני שמש? אני מאוד אוהבת את השילוב הזה ויש לי בעצמי חום שטני טבעי בשילוב גווני שמש, ותמיד מחמיאים לי
אם תצבעי לסגול חציל, זה יהיה חתיכת תהליך כדי לחזור לבלונד, אז או שאת מוותרת על החלום או שתשלמי המון על הבהרה חוזרת

מיכי7

New member
דעתי../images/Emo13.gif

הצבע סגול-חציל יכול להחמיא לך, אבל בתור התחלה לא הייתי הולכת על שינוי כזה גדול. אולי תנסי ללכת על חום-שטני/דבש? בכל מקרה כדאי להתייעץ עם ספר
בהצלחה!

תודה לכם נראה לי

אני אזרוק כמה פסים בצבע חום אגוז לטשטש טיפה את הבלונד הזה... זה יהיה פיתרון בינתיים.... תודה :)

עדיד1ש

New member
לא משנה איזה צבע את בוחרת ר-ק במספרה

לדעתי יש לך שיער יפה והצבע גם לא רע. אני אישית לא אוהבת סגול-חציל לדעתי חום בהיר עד בינוני יכול להתאים לך מאוד

שלום לך

קודם כל ממליץ לך לעבור ליותר גוון חום בהיר!!! (מאוד מתאים לך בהיר) אולי להוסיף גוונים בהירים וחומים מלא חומים ומלא בהירים ככה בלי רווח!!! חום בלונד חום בלונד וכן הלאה אפשר לעשות לך ראש חבל על הזמן אל תעשי את הטעות הזו ותצבעי לחציל (הוא יצא לך בהיר ולא כמו שאת רוצה כי הרקע שלך כרגע בגלל הצבע הוא בהיר!!!) אשמח לעזור לך מאיפה את? אורי מעצב שיער http://www.2all.co.il/web/Sites/ori2000/DEFAULT.asp האתר שלי

אהלן אורי

אני מבת ים מתה כבר לצבוע את השיער הזה מחכה שיבצבצו להם שורשים כדי לא להרוס את השיער (גם ככה המצב שלו על הפנים,ועוד יש לי החלקה יפנית שאוטוטו אמור להיהרס) חשבתי גם על חום אגוז...ולעשות גם פוני.... אני מתה מתה מתה לשינוי... נמאס לי מהבלונד הכתום הזה הרבה אמרו לי לעשות חום ...אממ לא יודעת כבר מה לעשות אבל מה שבטוח לכיוון כהה...יש לי תמונה יותר ברורה ...שרואים טוב את מבנה הפנים ...בשביל פוני... תודה :)

למעלה