שלום לכולם יניב חבר של גקו

יניבז1

New member
שלום לכולם יניב חבר של גקו

מה שלומכם הכול טוב, חשבתי לכתוב לכם ,מצטער על שהורדנו את הפורום בלי הודעה מוקדמת,אני חושב שהפורום שלכם מספק טוב ולא צריך עוד פורום ,אשרייכם על האהבה שאתם אוהבים את גקו ממש נשמות אתם ,שבת שלום, נ,ב אם יש לכם איזה בעיה דברו עם ה

יניב../images/Emo6.gif איזה אורח.. מה המצב?

מכניסתך לפורום שלנו אני מבינה שדווחו לך ששמנו לב שהפורום באתר שלך נעלם והצטערנו.. (אולי איזה בחור שמקרה הוא נשוא הפורום ראה את ההודעה שלי כאן אולי
) ובדיוק דיברנו פה אתמול איך להודות לך אז טוב שנכנסת.. תודה רבה רבה על התמיכה שלך והמקום הנחמד שנתת לנו לכתוב ולתמוך בג'קו בתקופה בה היה זקוק לכך.. היה נחמד לפטפט שם,צחוקים וגם העשרה רוחנית לכל דורש.. אז תודה גם בשם הפורום
, (רובן נמצאות בדיוק בדקות אלו בפגישה יחד אז בוודאי תקבל עוד תגובות בהמשך.. ) בהצלחה עם הלהקה והקריירה בכלל ובריאות למשפחה .. ואתה בטח מכיר את המשפט: כל מי שעוסקים בצרכי ציבור.. ה' משלם את שכרם" אז הרווחת
לילה טוב...

שונית 7

New member
שמיים הי שון השירא הודעת תודה

בפורום של ברית עולם.זאת הסיבה כנראה שהוא הרגיש צורך להכנס אלינו לפורום

אז../images/Emo51.gifלשון על מילות התודה../images/Emo140.gif

מצויין שיש לנו נציגות ונשות קשר |קשר שמגיבות וגם יודעות להתבטא יפה במקרים של: תגובות לכתבות/עיתונאים/מכתבי תודה/..השלימי את החסר...

shongold

New member
חח..שמים ותודה תודה גם לך על כל

המחמאות. וכן המילים שנאמרו לו/לך יניב - במידה ותכנס לכאן שוב היו מכל הלב - ישר כוח גדול לך בריאות, פרנסה טובה ונחת במשפחה!

kapit5

New member
יניב רוצה להודות לך שהייתי שם

בשבילנו ובעיקר בשביל ג'קו בתקופה הנוראית שכולנו רוצים לשכוח. אתה חבר אמיתי,חבר בשעת צרה. בהצלחה בהמשך הדרך עם הלהקה שלך וכמובן הרבה בריאות לכל המשפחה.

למעלה