שלום לכולם יש היום במעריב כתבה

שלום לכולם יש היום במעריב כתבה

הכתבה על אדם מפתח תקוה שהגיש תביעת פיצויים סך 50.000 שקל נגד חברת נסיעות שעשתה מבצע"טוס ושלם לפי משקלך.מחיר כרטיס הטיסה נקבע לפי משקל הנוסע.במשרדי החברה הוצב משקל והלקוחות נשקלו במועד התשלום.האיש ששמו יובל פיש אומר"אני לא גוש בשר אני אדם עם זכויות" הוא טוען שלאחר פירסום המבצע צחקו עליו בעבודה ואמרו אנחנו ניסע 3 פעמים באותו מחיר שאתה נוסע פעם אחת.הוא טוען שלא ירמסו את זכויותיו של אדם רק בגלל משקלו. הוא גם מודיע שאם יזכה בתביעה יתרום את הכסף לגופים נזקקים מה דעתכם על המבצע המגעיל לפי דעתי של חברת הנסיעות.

RomiVais

New member
וואו - אני בהלם!!!! ../images/Emo12.gif ../images/Emo123.gif ../images/Emo122.gif

לאיזה מצבים מגיעים. ממש מזעזע!!! לא מספיק אנחנו סובלים מהעודף משקל בחיי היום יום, עוד במבצע כזה "דפוק" (ויסלחו לי כולם) עוד נצטרך לשלם יותר כסף כי אנחנו שוקלים יותר, ולהיות ללעג בעיני אחרים, ובכלל - זה ממש מעליב!!!! מי בכלל חשב על כזה דבר? בטוח איזה רזה..... אותי זה ממש מרתיח (ואין הרבה דברים שעושים לי את זה). זה נותן הרגשה שלא משנה מה נעשה, כל עוד לא הגענו ליעד שהצבנו לעצמנו והגענו למשקל "נורמלי" אנחנו שווים פחות - וזה פשוט נמאס, נמאס ונמאס!!! אני ממש מקווה שהוא יזכה, לא בגלל הכסף אלא בגלל העיקרון!!!

למעלה