כמובן.
אם אני מכין עם פירה, בד"כ אני מקפיץ את הבשר במחבת כבדה אחרי השרייה במרינדה לאיזה שעתיים לפני (תרגיש חופשי, שייטל מסתדר יופי עם טעמים שונים ומשונים, החל מחריף ועד מתוק כולל שילובים). אחרי שאני מקפיץ את הבשר לרמת עשייה רצויה (לא יותר ממדיום / מדיום וול) אני מגרד את המחבת עם כף עץ משאריות הבשר, מוסיף אליהן מעט ציר בקר (או מים + אבקת ציר / אבקת מרק), מבשל מעט ביחד, מוסיף יין אדום ומעט קורנפלור (שהמסתי לפני זה בכוס עם מים קרים) ונותן לרוטב להצטצמם. לפני ההגשה, מוסיף לרוטב מעט בצל ירוק קצוץ לטבעות ונותן 2 דק' של בישול יחד.