שלום לכולם יש לי בעיה חמורה.

שלום לכולם יש לי בעיה חמורה.

אתמול היו אצלי חברים עוד מתקופת הצבא בכל אופן הם נכנסו לחדר שלי ראו את המראה החדשה, וצעקו שלוש פעמים בלאדי מרי. אני שמעתי סיפור שהיא יכולה לרצוח אותי, עכשיו אני מפחד להכנס לחדר מה עושים ? תודה אהרון.

אין לך מה לדאוג

כדי שהיא תרצח אותך צריך להגיד 7 פעמים
עכשיו לנימה רצינית יותר,אין לי מושג אבל לדעתי אלו סתם שטויות.

scooby4

New member
לא ממש נכון...

זה צריך להיות ב12 בלילה, בחדר חשוך לגמרי, בלי שום אור, וצריך לצעוק 12 פעמים לפי מיטב זכרוני. לפעמים זה 12 לפעמים זה 7, שיהיה.

Ryo oki

New member
../images/Emo12.gif

אני יודעת מי זאת באלדי מרי.. אבל אף פעם לא שמעתי את הסיפור המלא.. מישו נחמד מתנדב ?

scooby4

New member
אני../images/Emo70.gif אני נחמד../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

ובגלל שאני כ"כ נחמד אז תירגמתי לך בקצרה את הסיפור, או המידע על הסיפור. איך שתקרא לזה: האגדה הזאת (בלאדי מרי) היא קלאסית, היא מסופרת ב1000 דרכים שונות. לפעמים היא שורטת, לפעמים חונקת, וגם מספר הלחישות משתנה. כלומר שמה שהשתנה גם משתנה. לפעמים זה מלאכים שחורים, או הל מרי. לפעמים היא מכשפה שנשרפה בכיכר המרכזי, או אישה תמימה שהואשמה ונשרפה. חצות זה דווקא לא השעה הכי נפוצה, ברב הסיפורים הזמן הנפוץ הוא בכלל לא בזמן לילה. יתרון האגדה שהיא גורמת לאנשים הכי אמיצים לא לעצור תחת לחץ. אפשר לראות את האגדה בסרטים קנדימן ואגדה עירונית.

Ryo oki

New member
תודה ../images/Emo140.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

אבל ..סקובי.. אני עדיין לא יודעת מה הסיפור.. זתומרת, הבאת לי מידע על מרי, ומי היא, בכל מני סיפורים.. אבל עדיין לא אמרת לי מה קורה שם !

scooby4

New member
פףףףףףףףףףףףףף........

אומרים בלאדי מרי מול המראה 12 פעמים, בחדר חשוך, ואז אפשר לראות מכשפה שנשרפה בימי הביינים. זה הגירסא שאני מכיר, ואני מת עליה.

כן ראיתי באגדה עירונית,אבל

באגדה עירונית זה מן סצינה מהירה ולא מובנת אבל זה מה שהצלחתי לקלוט ממנה: הן עומדות מול כזאת מערה\מחסן\או משהו אחר(לא ממש זוכר),ואומרות בלאדי מרי(=חתונת הדמים) 7 פעמים אחרי השבע פעמים שהם אמרו את זה הן שמעו קולות וברחו. עכשיו זה מה שידידה שלי מחו"ל סיפרה לי את רושמת BLOODY MERRY על מראה כלשהיא(עם אודם אדום או דם או פנדה אדומה משהו אדום) ואז אומרת בלאדי מרי 7 פעמים וזהו מה שיש לעשות זה לשבת ולחכות שהיא תבוא ואז כשהיא תבוא היא תשחט אותך עם סכינים וקלשונים.(סתם
)

StooSh²°°³

New member
מה ההבדל בין בלאדי מרי...

וקנדי מן?..... ועוד שאלה...בלאדי מרי זאת חתונת הדמים?...וואלה?...טוב לדעתחשבתי זאת אישה כזאת..
ובלי שום קשר אחותי יודעת להכי בלאדי מרי ..
..NOT

scooby4

New member
תשובה...

קנדי מן מבוסס על בלאדי מרי. ההבדל הוא (1) שאומרים קנדי מן, (2) ושאומרים קנדימן רק 3 פעמים, (3) ואפשר להגיד את זה בכל מקום, בכל זמן של היום. (וגם הרוצח הוא שונה...) (4), תראי את הסרט, תביני יותר. הוא משודר מדי פעם בyes בערוץ 002. זה משהו עם דבורים, לא זוכר בדיוק.

y s h

New member
לא נכון

קנדימן (שם חמוד) אומרים 5 פעמים ובלאדי מרי אומרים 12

WallFlower

New member
יא נוסטלגיה!!!

איך אני זוכרת שבכיתה ד ראינו קנדימן... ודרך אגב קנדי מן אומרים שלוש פעמים..לא?!

scooby4

New member
אמממממממ.......

לפי מיטב זכרוני, קנדימן זה 3 פעמים, ובלאדי מרי זה לא משנה, בכל גירסא זה מס' שונה. לרוב זה 3,5,7,12,13. (פירסמתי פה מאמר, תקרא/י אותו).

ej for all

New member
זה בהחלט 5.........

בלאדי מרי ומרים 12 פעמים אם אני זוכר נכון...אבל זה משתנה מא"א לא"א....בכל מקרה בקשר להודעה הראשונה, לא הייתי דואג........

scooby4

New member
תירגום עברי נכון...

אורבני זה בלעז, עירוני זה בעברית. אבל מכיוון שלפורום השולט והמגניב שלנו אז אנחנו אומרים א"א, ולא א"ע.

למעלה