שלום לכולם יש לי בעיה מטורפת עם אשתי

שלום לכולם יש לי בעיה מטורפת עם אשתי

אנחנו נשואים כבר חצי שנה + כלב. הבעיה החלה לפני כשבוע בארוחה משפחתית אצל אישתי בבית הוריה. אני הייתי בטוח שאישתי היא אשכנזיה זה מה שהיא אמרה לי כשהכרתי אותה(היא גם ממש לבנה). יש לציין שלא ראיתי את משפחתה לפני החתונה כי התחתנו בלאס ווגאס(חודש אחרי שהכרנו) עוד כמה נקודות לציון הן: 1. אישתי בהריון בחודש רביעי 2. אני חושד באישתי בחוסר נאמנות 3. היא לא רוצה לנקות את הבית ולהכין לי אוכל. כשאני חוזר מהעבודה אני מאוד מאוד רעב. אני עובד כ-14 שעות ביום(מנכ"ל של חברת ייצוא מובילה) ואישתי נשארת בבית ולא עושה כלום חוץ מללכת למספרה או לקוסמטיקאית או לאחות שלה ולבזבז לי את הכסף שבשבילו אני קורע את התחת. עכשיו נחזור לעיקר, בשבוע שעבר פתאום שמתי לב שהמשפחה שלה לא נראית כל כך אשכנזית. כשפתחתי את הנושא התברר לי שהם בכלל מרוקאים ואשתי שיקרה לי! אם הייתי יודע שהיא מרוקאית לא הייתי מתחתן איתה מהסיבה הפשוטה שהיא שמרוקאיות הן מסוכנות נצלניות עושות שחור(מה שנראה לי שהיא עשתה לי) מכשפות עושות עין הרע מרושעות לגברים וכו'. עכשיו כשאני אני חושב על זה אני שם לב שבאמת היא מתנהגת כמו מרוקאית, מבזבזת לי את הכסף לא אכפת לה ממני כל הזמן רק רוצה כסף ויחס ותן לי תעשה לי תיקח אותי תחזיר אותי(אפילו אחרי שקניתי לה את הג'יפ שהיא ביקשה) אני פשוט לא יודע מה לעשות והיא גם ממש לא יודעת לבשל אוכל טעים רק חביתות ושקשוקה ושטויות כאלה אני חושב שאישה צריכה לחיות למען בעלה ולהקריב מעצמה כדי שלבעל יהיה טוב היא אפילו לא עושה רבע מזה היא לא מעריכה אותי אני חושב לעזוב אותה אבל אני מפחד מזה כי אני מאוהב בה(אני בטוח שהיא עשתה לי שחור) ולא רואה את חיי בלעדיה עכשיו היא עם החברות שלה במסיבה שהזמינו אותי אליה בווילה של חבר ואני מחוסר חשק לא הלכתי, נמאס לי כבר מהכל. במקום שתשאל מה קרה לי היא פשוט לקחה מפתחות וזהו.

עמבהפלצת היקר

לאחר שתנקה את הודעתך מהערות גזעניות אשמח לענות לך. (וברכותיי על הקידום בעבודה), דבי.

נעמהdj21

New member
אני פשוט לא החלטתי מי משניכם יותר גרוע

קודם כל - התחתנת אחרי חודש היכרות ומיד עשית ילד= אתה פזיז וחסר אחריות, אין שיקול דעת! מה שבישלת אתה אוכל עכשיו, וזה שגילית שהיא מרוקאיץ, יא חביבי זאת רק ההתחלה! היא לא נשמעת כמו מסכנה, לגמרי לא...אך הגישה שלך מלכתחילה, המהירות שבה התחתנת והציפיות שלך מחיי הנישואים ומאישה כפונקציה בהם, היא מעוותת, חשוכה, פרימיטיבית, שוביניסטית וכו'. אין לי מה יותר לומר, ואני מקווה שלפחות תשיגו שמרטפית עם קצת יותר ערכים לילד שמגיע.

ויולטה2

New member
זה נשמע לי הזוי

אולי מישהו מנסה לעבוד עלינו ולהמציא סיפורים???

למעלה