שלום לכולם יש לי בעיה

איילת567

New member
שלום לכולם יש לי בעיה

יש לי ילד בן 9 לקוי למידה שכבר חודשיים לא הולך לבית הספר בגלל שהעיריה לא מוכנה לתת לי הסעה כי הם טוענים שלפי הקריטריונים החדשים אין לי 2 קילומטר מהבית לבית הספר אני חד הורית עם חמישה ילדים אין לי כסף לשלם להסעה פרטית מערכת החינוך אדישה לגמרי אני בעצמי פניתי לקצינת ביקור סדיר וכבר שלחו לי פקידת סעד הביתה והיא אמרה לי שאני צודקת והיא לא יכולה לעזור לי פניתי לכל הגורמים האפשריים במישרד החינוך בירושלים וגם בתל אביב ומעניין אף אחד לא מתקשר מנסה לפתור את הבעיה אני נלחמת אבל אני לבד אפשר להיות גמישים קריטריונים אפשר לשנות אני בשום אופן לא אסכן את הילד שלי שגם ככה מסוכן לעצמו הוא הפרקטיבי עם מלא בעיות מסביבאני כבר עובדת עצות אולי יש לכם דרך להילחם במערכת סליחה על האורך של המיכתב. איילת

זהבה נ

New member
אילת שלום וברוכה הבאה לפורום

צר לי לקרוא על הבעיה שהעלית בנושא ההסעה. כידוע אכן הקריטריונים נוקשים ובכלל זה לתלמיד כמו הבן שלך שלעתים זה אכן מסוכן לתת לו להגיע לבד לבית הספר, עם הקשיים שלו, בהיסח הדעת הוא בקלות יכול להגיע למקום אחר ולדעתי זה מאוד מסוכן. אכן את הקריטריונים והתקנות כתבו אנשים ולדתעי תמיד יש מקום להגמיש אותם. דבר נוסף הוא שלא גוזרים גזירות על ציבור שאינו יכול לעמוד בהם. מכאן יש לי 2 הצעות: האחת היא לפנות טלפונית לקוה הפתוח לפניות תלמידים במשרד החינוך בירושלים: השניה היא לפנות בכתב ובדיוק את מה שכתבת לי את תעלי על הכתב שוב, תמעני ותכתבי את המכותבים הבאים, לדעתי תקבלי תשובה רצינית ואחראית בנושא. במיכתב יהיה אל : ראש האגף לחינוך מיוחד הגב' כרמלה איגל במשרד החינוך ירושלים. המכותבים למכתב יהיו: שרת החינוך הגב' לימור לבנת בלשכתה במשרד החינוך ירושלים מנכ"לית משרד החינוך הגב' רונית תירוש בלשכתה במשרד החינוך בירושלים הממונה על זכויות תלמידים הגב' טובה בן ארי במשרד החינוך. הממונה הארצית על הסעות תלמידים הגב' שושנה ימין משרד החינוך. מנהלת מחוז ת"א במשרד החינוך ת"א. יו"ר ועדת השמה ושיבוץ בעירית ת"א הגב' ניצה וינקלר זהבה נ- מנהלת פורום זכויות הורים ותלמידים בפורטל "תפוז אנשים" ת"ד105- אבן יהודה 40500 . קצינת ביקור סדיר (זו שפנית אליה ואין לי את שמה) זאת בהנחה שאת מתגוררת בתל אביב. עדכני אותנו כאן בנעשה. בהצלחה לך.

למעלה