שלום לכולם!! יש לי בעיה..

OoMEoO

New member
שלום לכולם!! יש לי בעיה..

אני בי"א והשכבה נוסעת השנה למסע לפולין.. הרבה מהשכבה שלי נוסעים,הורים וגם החברות שלי.. אני רוצה לנסוע.. אבל יש בעיה- זו תהיה טיסתי הראשונה לחו"ל.. וההורים דואגים - הם לא ממש מסכימים שבפעם הראשונה שאהיה בחו"ל- אני אסע לא למטרות של כיף ונופש אלא למטרה אחרת... הם לא רוצים שאני אראה את כל הזוועות והמראות הקשים בפעם הראשונה שאני בחו"ל.. מה אתם חושבים? הם צודקים? אני לא יודעת איך לשכנע אותם ומה לעשותת.. תעזרו לי בבקשה!! תודהההה

izikd

New member
אני לא רואה קשר

איך העניין של הזוועות והמראות הקשים קשור לעניין שזה בחו"ל? אולי יש איזה סיבה שהיא פחות גלויה, איזו דאגה של ההורים והם פשוט מתרצים את זה. בנוסף לזה שזאת משלחת מאורגנת יש לזכור שזאת משלחת ממלכתית, וזה כולל ארגון קפדני יותר, וכמובן דואגים לענייני אבטחה מתוגברים במיוחד (במידה מסוימת זה אפילו טרוף, כן). נסי לדבר איתם ולברר מהי הסיבה האמיתית לפחד שלהם. אני מניח שיש לכם גם יועצת בבית הספר שגם איתה את יכולה להיוועץ. בתקווה שתצאי למסע, איציק.

אין ממה לפחד

זה כאילו מאורגן בטירוף.. ויש מלא מאבטחים וזה שזה כבר ניהיה קצת מציק

שועל128

New member
כנסי

גם אני נסעתי פעם ראשונה לחול וזה היה לפולין ונהנהתי תילכי זה שווה כל רגע

Pukipsey007

New member
בעיה ../images/Emo4.gif

ניסית להסביר שזו הזדמנות של פעם בחיים ויש הכנה לפני וכו'
ושאת כבר ילדה גדולה ..? או להפנות אותם לשיחה עם המחנכת\היועצת שיסבירו להם יותר על המסע
בכל מקרה, בסה"כ הם רוצים את טובתך אז אפשר להבין גם את הצד שלהם..

Lp Fairy

New member
אז ככה

גם לי זאת הייתה נסיעה ראשונה לחול... ואני הכי מאושרת שפולין זאת הנסיעה הראשונה... תגידי להורים שלך שפולין זה לא רק המראות הקשים...יש מסביב לזה המון צחוקים באוטובוס... במלון.. יש את השווקים... תנסי להגיד להם שפולין זה משהו מאוד משמעותי בעינייך..(הבנתי את זה מזה שאת רוצה לנסוע..) ואת תהיי מאוד שמחה שדווקא המקום הזה יהיה הראשון... ושאת ממש לא מוכנה לוותר על זה.. וכמו שהציעו פה כבר שידברו עם היועצת..או עם אותה אחת שמארגנת את המסע..

אזירפאל

New member
../images/Emo118.gifהאמת,

אני הרגשתי שאני בחו"ל רק אחרי כמה ימים. בהתחלה הכל נראה אותו הדבר, אותם אנשים, רק עם שינויים קלים. כמובן שמרגישים שלא נמצאים בסביבה הטבעית, אבל, בעיקרון, זה לא שנוסעים לבד; נוסעים עם החברים, המורים וכמו שכתבת גם חלק מההורים. גם אז זה מסע קשה אבל יש מי שיעזור ויתמוך. הנסיעה הראשונה שלי לחו"ל גם היתה לפולין ואני אומר לך בלי היסוס שאני לא מתחרט על זה לרגע. זו חוויה חשובה, שלדעתי כל אחד חייב לעבור. בהצלחה.

לדעתי? שטויות

מה זה משנה טיסה ראשונה או חמישית. זו טיסה למטרה מסויימת..אתה תראה זוועות בטיסה הראשונה שלך או שזו תהיה הטיסה ה-100 שלך...אני לא מבינה באמת מה זה משנה.

בלבלה

New member
זאת הייתה הטיסה הראשונה שלי

לחו"ל ואני מאוד התרגשתי זה חוויה , ולעבור אותה עם חברים זה מוסיף עוד יותר אין לך מה לדאוג, זה לא ישפיע עלייך יותר מדי אני אישית "נהנתי" יותר מהטיסה ומהרעיון של חו"ל יותר מאשר חברים שלי שכבר טסו קודם זכיתי גם לטוס וגם לראות תרבות שונה, זאת חוויה מאוד מומלצת, אין לך מה לדאוג

irashady

New member
כנסי

לדעתי ההורים שלך טועים לגמריי המסע לפולין זה אחד הדברים החשובים שיצא לך לעשות בחיים שלך ההורים שלך נגד זה שתשכילי, תלמדי להסתדר בלעדייהם במשך 8 ימים, תתבגרי, תעשי משהו למען 6 מליון בני אדם ומעל לכל תחשלי את האופי שלך? הטיסה הזאת הייתה גם הטיסה הראשונה שלי ההורים שלי לא היו בדיוק בעד ויצאתי כי אני רציתי לצאת, ולא ראיתי אפילו אפשרות שהיא לא לצאת. אני יכולה להגיד לך משהו שחשבתי גם לפני ועכשיו זה התחזק יותר - זה הדבר הכי חשוב שיצא לי לעשות לא הייתי מוותרת על זה למען שום טיסה/הנאה/אנערף... ואני בהחלט מתכוונת לחזור לשם שוב לא משנה מה יהיה תעשי את השיקולים שלך את עוד שנה (שנתיים?) מתגייסת לצה"ל את תהפכי להיות עצמאית בגיל 18 ולדעתי זה משהו שהוא הפסד גדול מאוד בשביל כל יהודי ישראלי לא לעבור וכשאני מסתכלת קדימה ורואה אנשים שלא יצאו לפולין אני פשוט אומרת להם שהם פספסו דבר כ"כ חשוב שאין להם אפילו מושג איזה פספוס זה בחיים זה משהו שחייבים לעשות ושלא תחשבי שאת הולכת להיות שם כל המסע באבל.

למעלה