שלום לכולם,יש לי בעיונת......

nati red

New member
שלום לכולם,יש לי בעיונת......

קניתי מזמן מכשיר "RECOBOY" של SAFA זה לא נגן מי יודע מה,יותר בשביל להקליט בחוץ עם מיקרופון. ניסיתי היום סוף סוף להתקין את הדריוור וקפצה אזהרה שהתוכנה לא מתאימה או משהו כזה ויכולה לפגוע בתפקוד המערכת עכשיו או בעתיד,ביטלתי. ווינדוס גם לא מצאה תוכנה ברשת. מחר אני צריך להתחיל להקליט איזו סדנה הצילו !!! מה עושים ?

יאיר B

New member
כמה שאלות:

1. אני לא מכיר את המכשיר, אפשר קישור או תמונה שנדע במה מדובר? מהוה הדגם המדויק? (יכול להיות SR-320SR?) 2. מה היא גרסת מערכת ההפעלה שלך? 3. האם ניתן להשתמש במכשיר ללא הדרייבר? ניסית? 4. אתה יודע באיזה פורמט הנגן מקליט? 5. אני מצרף קישור לחוברת הפעלה של הנגן. מפעת השעה המאוחרת, לא הסתכלתי אם יש שם הסבר לבעיה שלך (זה המ שגוגל מצא).

nati red

New member
אוקי

אכן זה המכשיר וזה הדגם. מערכת הפעלה - WIN. XP ניתן להשתמש במכשיר ללא דרייבר,אין בעיה רק איך אני ירוקן אותו למחשב ? זה לא הולך בלי הדרייבר,המחשב מחפש תוכנה מתאימה ולא מוצא. קניתי את הדבר הזה בלחץ בסקאל בדיוטי פרי,הייתי חייב משהו להקליט נגנים באפריקה וזה פלופ גדול,מקליט רק מונו ואיכות לא משהו. מיני דיסק עשה עבודה מעולה בפעם הקודמת. בדיוטי פרי יגידו לך הכול כדי שתקנה. בכל מקרה תודה,אם תמצא פתרון זה יהיה נחמד

למעלה