שלום לכולם! יש לי בקשה..

pbhbvzhkcrni

New member
שלום לכולם! יש לי בקשה..

אמרו לי שמקפליי זאת להקה עם מוזיקה טובה. שמעתי שניים שלושה שירים ו.. :-\ לא משהו מיוחד! לא התלהבתי! אבל אני לא יכולה לשפוט רק לפי מה ששמעתי נכון ?! הבעיה היא שאני לא יודעת מה לשמוע.. אז בבקשה בבקשה בבקשה תרשמו לי שמות של השירים ה-כ-י יפים של הלהקה אבל לא יותר מידי!

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifהווו.זה בעיה כי הכל כמעט יפה!../images/Emo26.gif

אמממ אני לא יודעת איזה סגנון את אוהבת אבל...
אוביוסלי זה יפה...
THAT GIRL זה מהמממם
סטאר גירל
פריידי נייט
אם את אוהבת משו שקט ואז רועש זה Bubble wrap
או אם שירים של אימואים אז Ignorance
silence is a scary sound שזה והקודם הוא של דאגי הבסיסט... ואמממ יש מלא כמובן!אני רק לא יודעת מה לבחור בשבילךXD מקווה שעזרתי

גילולית

New member
../images/Emo205.gifאיזה סגנון את יותר רוצה../images/Emo35.gif

יותר פופ או יותר רוק
שקט או רועש
לפי זה נוכל לכוון אותך לשירים המתאימים

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחד משמעית../images/Emo26.gifאלה!!

DON'T KNOW WHY THE BALLAD OF PAOL K ULTRAVIOLET NOT ALONE WE ARE THE YOUNG THE WAY YOU MAKE ME FEEL DON'T WAKE ME UP NO WORRIES NOTHING EASY WAY OUT TOO CLOSE FOR COMFORT ואחרון חביב שהוא מדהים- I'VE GOT YOU כעיקרון- כל השירים שלהם ממש יפים ואני ממליצה לך על כולם, אבל אם הייתי צריכה לבחור אלה היו כל הנ"ל!

NoNo xD

New member
../images/Emo110.gif עם כבר ULTRAVIOLET

מישהי יכולה להעלות לי אותו ? תודה מראש :)

NoNo xD

New member
../images/Emo110.gif כבר שלחו לי :)

אם מישהי התכוונה להעלות O= תודה לדנה [= וואי יצא לי להגיב יחסית הרבה מאז הצהריים XDDD חפרנית שכמותי

pbhbvzhkcrni

New member
תודה רבה ../images/Emo24.gif

אני בעיקר רוצה שירים קצביים מאוד וכייפים אבל לא רועשים מידי

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif המממ אני אנסה ../images/Emo27.gif

קצביים, כיפיים, אך לא רועשים
: בגלל שיש ממש הרבה אני אסמן ב
את מה שאני ממליצה D: - Santa Claus is Coming to Town [זה לא שיר שהם כתבו] - Rockin' Robin [קאבר]
- Broccoli
- Transylvania
- Friday Night
- Star Girl - I'll Be OK - Five Colors In her Hair - Sorry's Not Good Enough - Don't Stop Me Now [קאבר] - Please Please - Baby's Coming Back [נראה לי שזה גם קאבר] - I've Got You - Obviously
- Down By The Lake - Surfer Babe - Saturday Night - Met This Girl - Nothing - Hypnotised
- That Girl
- Get Over You - The Guy Who Turned Her Down

למעלה