שלום לכולם, יש לי בקשה...

שלום לכולם, יש לי בקשה...

1) מישהו יכול לשים לי תמונות של כל סמלי הרייקי+ הסבר מה עושה כל סמל?2) מישהו יכול לשים לי את התמונות של 7 הצ'אקרות הראשיות? בבקשה, בבקשה, תשימו את זה! ולמי ששם: תודה, תודה, תודה רבה.

Anabel74

New member
בקשר לסמלים

רק לאחר שלמדת רייקי 1 ועברת חניכה את יכולה לקבל את שלושת הסמלים הראשונים וגם זה לאחר שמלמדים אותך מה המשמעות שלהם ואיך להשתמש בהם. כך גם לגבי הסמל הרביעי שעבורו עליך להיות קודם בדרגת רייקי 2. באשר לצ'אקרות אני אחפש ואצרף קובץ בהקדם.

אמ.. שאלה קטנה...

אני רוצה אותם בשביל לקעקע חלק מהם... את יודעת, קעקוע.. אמ.. זה מסוכן? (לא הקעקוע, אלא אני מתכוונת אם זה מסוכן לכתוב על עצמי חלק מהסמלים??????!) אמ.. ותמונות סמלי הצ'אקרות מאוד יעזור... אז תודה, על זה.

Anabel74

New member
תשובה

הצ'אקרות הן לא סמלים (אם כי יש ייצוג של צורה כגון קוביה, פירמידה וכדומה) אלא הן מרכזי אנרגיה בגוף. בלינק שנשלח תוכלי לקבל יותר מידע לגביהן.

Anabel74

New member
הצ'אקרות

מצרפת קובץ שמתאר את הצ'אקרות וכן אשלח לך במסר הפרטי לינק לאתר שמסביר על כל אחת מהן. מקווה שעזרתי.

אני יודעת מזה צ'אקרות!

אני יודעת את המיקום שלהם, את הצבע, ומה כל אחד עושה וידה, ידה, ידה... אני רוצה תמונה של הסמלים! (הקוביה וכל אלה..)

Anabel74

New member
כמו שכתבתי

את המידע הזה תוכלי לקבל דרך הלינק שנשלח לך במסר הפרטי. בצד שמאל למעלה של כל עמוד בו מוסבר על הצ'אקרה יש את הסמל בצבע של הצ'אקרה. בהצלחה...

simplequation

New member
הגיון,והבנה

ההגיון שלי אומר שאין סיבה שלא תשלחי לה את הסמלים ההבנה שלי אומרת שאני מבין למה שלא תשלחי לה נחזור להגיון: ההגיון אומר שכמו שאת תרשי לעצמך לשלוח לה משוואה,או כל סמל אחר שהוא בעל שייכות כזאת,כמו שלך הסמלים הללו היא לא תעשה בזה כלום אולי ההרגשה שלך , הפנימית,זאת שאומרת שאם תראי על המון אנשים פתאום ככה את הסמלים הללו , הם יראו לך ככלום בסופו של דבר? (לא מאוד לא נראה) הסמלים הללו,הם סמלים,ציורים שאדם חשבר עליו , וצייר לא יותר מזה , לא שהסמלים הללו , הם המפתח ליכולות שלך נהפוכו! היכולות שלך , הם יכולות בפני עצמם,וככה את/ה מצליחים ההבנה אומרת,שאולי הסיבה הזאת שאת לא רוצה לתת לכל אחד את סמלים כי היופי,ואולי האנרגיה שלהם תעלם? או שזה כחוק הרייקי , שרק אחד שלמד את העקרונות של הרייקי יוכל לראות את הסמלים("סליחה" בעייני פלצנות לשמה) את תמיד תוכלי לתת לכל אדם אשר הואאו היא ,כל תמונה אשר היא ולא להגיד לו/ה כלום והוא לא יבין את המהות, ואת הכומק של התמונה/סמל אז אם הכל תמון בנו,ולא בסמלים,כמו שהצגתי קודם,זה כבר לא משנה אם תביאי לה , או לא .

simplequation

New member
תיקונים.

ההגיון שלי אומר,שאין סיבה שלא תשלחי להה את הסמלים. ההבנה שלי אומרת,שאני מבין למה שלא תשלחי לה. נחזור להגיון:הגיון אומר שכמו שאת תרשי לעצמך לשלוח לה, כלי/חפץ/(השלם את החסר) או כל סמל אחר שהוא בעל משמעות שכזאת כמו שלך הסמלים הללו היא לא תעשה בזה כלום,הרי היא לא יודעת מה הדברים הללו אולי היא תחשוב לעצמה שזה יפה ,ותרצה לעשות קעקוע. אולי ההרגשה שלך , הפנימית,זאת שאומרת שאם תראי על המון אנשים פתאום ככה את הסמלים הללו , הסמלים יראו לך ככלום בסופו של דבר? (מאוד לא נראה לי) הסמלים הללו,הם סמלים/ציורים שאדם חשבר עליו , וצייר לא יותר מזה. לא שהסמלים הללו , הם המפתח ליכולות שלך .לא. נהפוכו! היכולות שלך , הם יכולות בפני עצמם.וככה את או אתה מצליחים. לא,הסמלים הם המפתח להצלחה. ואולי הסיבה הזאת שאת לא רוצה לתת לכל אחד את סמלים היא: כי ה"יופי ואולי ה"אנרגיה" שלהם תעלם? או שזה כחוק הרייקי , שרק אחד שלמד את העקרונות של הרייקי, יוכל לראות את הסמלים? את תמיד תוכלי לתת לכל אדם אשר הואאו היא ,כל תמונה אשר היא, ולא להגיד לו/ה כלום והוא או היא לא יבינו את המהות,ואת העומק של התמונה/סמל. אז אם הכל תמון בנו,ולא בסמלים,כמו שהצגתי קודם,זה כבר לא משנה אם תביאי לה , או לא .

הסמלים הם סמלים "סודיים" כביכול

רק אדם שהוסמך ברייקי 2 יוכל לדעת מה הסמלים. לא נהוג לפרסם אותם קבל עם ועדה. ובכלל.. למה לקעקע את עצמך?
וסמל רביעי זה לא של מאסטר?

smile2life

New member
הסמלים הינם על תקן "תוסף מזון"

ידיעת והכרת הסמלים אינם חובה ובטח שלא הכרח. השימוש בסמלים נעשה בכדי להתרכז, לווסת את הרייקי או כדי לשלוח רייקי למרחק. |אבל| (ותמיד יש "אבל מעצבן) |רייקי היא דרך חיים מחייבת, שבה הטיפול בעצמך יוםיום קודם לכל טיפול באחר והמחוייבות גדולה יותר מכל סמל. דרך אגב הסמלים כבר יצאו וניתן למצוא אותן באינטרנט בעזרת מנועי החיפוש ללא כל קושי - ומנהל הפורום עדי שאני מצאתי. פשוט עליך להשתמש במנוע החיפוש הנפוץ ביותר ולחפש בחלק התמונות שלו לפי המילה שם הסמל באנגלית או ביפנית. כדי לטפל באחר עליך להיות נקי וללא רבב, בעל הגנות - וכדי להגיע למצב הזה עוברים רייקי I פלוס חניכה, כאשר לומדים רייקי II לומדים להתייחס לסמלים, ולהשתמש בהם. אך מאחר והרייקי הינה אנרגיית חיים יוניברסלית, אני לא רואה או חושב ששימוש בסמל זה או אחר הינו הכרח. ועל כך ישנם דיונים בכל מיני פורומים ובגאקאי עצמו

Anabel74

New member
משהו כזה..

יש מקומות שניתן למצא את הסמלים כמו בספרים מסויימים על רייקי (ומניחה שגם באינטרנט) אבל באמת שאין מה לקעקע אותם בלי לחוות את המשמעות שלהם וזה נעשה רק כשלומדים רייקי נחנכים ומתרגלים. וסמל רביעי אכן מקבלים כשלומדים למאסטר. שמחה שחזרת מסניפה חמץ...
(ההודעה היתה אמורה להופיע כבר אתמול אבל בעיות בחיבור האינטרנט אצלי לא אפשרו לי לראות שזה לא נקלט ולכן עדכנתי רק עכשיו).

למעלה