שלום לכולם, יש לי כמה שאלות לגבי נגן MP4

פוניתה

New member
שלום לכולם, יש לי כמה שאלות לגבי נגן MP4

מסוג Qtec T168: 1. איפה ניתן לראות כמה סוללה נשארה לי? במסך הראשי אין שום ציור שמראה מה מצב הסוללה אך כשנכנסים למשל למצב של רדיו/מוזיקה יש ציור קטן של סוללה, אבל הוא תמיד באותו מצב
אז אי אפשר להבין ממנו יותר מדי אם הסוללה מלאה או שעומדת להיגמר... 2. שאלה באותו נושא: בהוראות כתוב שאסור להטעין את הנגן מעל 4 שעות ברציפות. מצד שני אין שום דבר שאומר שהסוללה התמלאה... זה דיי מרגיז כי מצד אחד אי אפשר לדעת בכלל מה המצב של הסוללה ומצד שני הנגן פתאום נכבה לי בלי שום התראה מוקדמת... שמתי לב שכשאני מבצעת הסרה בטוחה מהמחשב פתאום מופיע ציור גדול של סוללה על המסך אבל גם ממנו אני לא מבינה הרבה אז אשמח להסבר ממישהו שכן מבין... 3. צילמתי אתמול את הסירטון הראשון והיחיד שהיה במכשיר עד שהיום בצהריים צילמתי עוד אחד וכשרציתי לראות אותו דרך הנגן הוא הראה חצי שניה ראשונה שלו וזהו, ישר חזר לסירטון הראשון שצילמתי אתמול והתחיל לנגן אותו. חשבתי שלא עשיתי משהו נכון בתפעול אז ניסיתי לצלם שוב אבל המקרה חזר על עצמו. חיברתי את הנגן למחשב ובו ראיתי את הסרטונים במלואם. מישהו יודע למה זה קורה ואיך אני יכולה לסדר את זה? תודה רבה וסליחה על האורך...

יאיר B

New member
לא הגיע איתו איזה ספר הדרכה?

או אולי על ה-CD שהגיע איתו (אם הגיע) יש מדריך בפורמט PDF או DOC? זה נגן מדבקה, כך שלא אומר לי כלום מספר הדגם שלו. מאחר וגם אין אתר מסודר, אז סביר להניח שלא תוכלי למצוא מדריכים רשמיים עבורו. אולי יהיה לך מזל ומישהו כאן מכיר את הדגם הזה ויוכל לכתוב כמה מילים על התפעול שלו, אני לא הייתי מפתח יותר מדי ציפיות.

פוניתה

New member
אממ כן.. כתבתי כאן את ההודעה

למקרה שיש כאן מישהו שמכיר את המכשיר ואולי אפילו נתקל בבעיה כמו שלי

למעלה