שלום לכולם יש לי כמה שאלות

supertv

New member
שלום לכולם יש לי כמה שאלות

כמו שבטח אתם יודעים עבר הרבה זמן מאז העונה ראשונה ואני ממש לא זוכר ממנה הרבה. אתם יכולים להזכיר לי מה כל הקטע של קאזנו? מה היה הסיפור עם החפרפרת בCIA ומצאו אותה? ואיך התברר בסוף לסידני שאמא שלה לא מתה כמו שהיא תמיד חשבה? אם תוכלו רק בלי לספיילר לי על המשך העונה רק מהדברים שידועים! תודה לכולכם ושבוע טוב

Wiccan Scorned

New member
תשובות:

קאזנו- קאזנו הואמן להיות "האיש" האדם שעבורו סארק עובד, אבל כפי שהתברר הוא עבד תחת אירינה. כמו כן הוא דאג שב"אלאיינס" לא יחליטו לפתוח נגדו מלחמה אז הוא דאג שסלאון יהרוג את חברו בריו', ע"י מידע מזויף שבריו' עבד כביכול עם קאזנו. חפרפרת הCIA- היה סטיבן הלאדקי המעצבן. השמוק הזה שכל הזמן היה נגד סידני ונגד ווהן. בסוף (בפרק האחרון) התברר שהוא עבד בשביל קאזנו וג'ק הרג אותו
אמא של סיד- נכון בפרק 16 (אם אני לא טועה) "Q&A" סידני ברחה מהFBI. כל המשטרה רדפה אחריה. היא לבסוף הגיע לנמל ללא מוצא. היא זינקה עם המכונית לתוך הים יצאה החוצה ונשמה אוויר דרך הגלגלים. בזמן שהיא עשתה זאת היא הבינה שזה מה שאמא שלה גם עשתה.

Moreiro

New member
פרק 17 ../images/Emo9.gif../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

תשובות טובות

Wiccan Scorned

New member
הן אמורות להיות...

עם כמה שחרשתי על העונה הזו בDVD...חחחחחחחחחחחחח

aliasBOY

New member
הן באמת טובות

איזה כיף לך שיש לך תדיוידי ועכשיו כולנו יחד במבטא ערסי "הלאדקי הגבר הלאדקי הגבר הלאדקי הבן זונההה חחח עזבו פשוט יש לי מלא ערסים בכיתה

Moreiro

New member
../images/Emo12.gif היא יצאה כבר ../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

A n g e l u s

New member
רגע... זה לא הסוף של 116 ../images/Emo44.gif

תחילת 117? אם כבר בדייקונות עסקנו...

Wiccan Scorned

New member
פרק 17

סוף 16 זה מתי שלוקחים אותה לחקירה מהמועדון. בפרק 17 זה Q&A והזינוק לים

A n g e l u s

New member
וואלה! רגע... ../images/Emo44.gif

סוף 17 יש תמרדף והיא מתרסקת לים ואז ב118 היא מסבירה ובסופו של דבר היא מפרה תנבואה?

Wiccan Scorned

New member
סדר כרונולוגי:

15-מוצאת את קלף הנבואה 16- בודקים אם זאת היא, בסוף הפרק עוצרים אותה 17-היא בחקריה, בורחת, קופצת לים, אומרת לג'ק שאמא שלה חיה 18-תחילת פרק מתפסת על ההר, מחלצים אותה, כל הסיפור נגמר

דיקידאק

New member
אם תוכל לרענן את זכרוני גם...

כייון שלא הייתי ממש בקיאה בעונה הראשונה של הסדרה כי לא ראיתי את כל הפרקים וכל פרק קשור לאחר.... לא הבנתי מה הקטע של קזינאו? מה הוא קשור ל SD6 למה הCIA לא מחרים את SD6 ומה הסיפור עם הנבואה ותזכיר לי גם איך הוא נגמר.... לעזאזל אני צריכה לראות את העונה הראשונה, דחוף!!!!!!

Wiccan Scorned

New member
תשובות:

כפי שאמרתי בקשר לקאזינו הוא איזה פושע אחד. כשסארק הופיע גילו שהוא עובד בשביל ה"איש". האמינו תחילה שקאזינו הוא ה"איש" אבל התברר שזאת אירינה ושהוא עבד תחתיה. הוא קשור לSD-6 מכיוון שהוא פושע וSD-6 והאלאיינס רוצים להיות אירגון הפשע המוביל אז רצו לחסל אותו. בקשר למה הCIA לא מחרימים את SD-6 בגלל שזה לא רק משרד אחד. זה תא בודד מתוך 12 שקשורים לאלייאנס. וזה לא ארגון קטן שיכולים סתם לסגור. צריך מידע על מערכת האבטחה וכל זה כדי לאפשר פלישה לכל התאים. בקשר לנבואה: באחד הדפים של ראמבאלדי היה ציור שמזכיר את סידני. האמריקאים החכמים האמינו לנבואות ראמבלדי ולכן רצו לחקור את סידני ולבדוק אם זאת היא. אחרי שבדקו שזו היא עם בדיקות מסויימות הסגירו אותו והייתה בחקירה. ווהן הבין מתוך הנבואה שאם סיד תראה את הר סבאסטוי (אם אני לא טועה) אז זה יזכה אותה מהנבואה. בעזרת ג'ק הם חילצו אותה כדי שתוכל לנסוע לשם.... מקווה שעזרתי

דיקידאק

New member
כן די... תודה אבל

איך בסוף נגמרה הנבואה?אני זוכרת שחקרו אותה ואז היא נשמה את האויר מהגלגלים וכך גם הצליחה לגלות שאמה חיה אבל איך זה נגמר היה לזה בטח סוף לא? או שזה נגמר סתם ככה שלא ראו את זה יותר...

Wiccan Scorned

New member
כמו שאמרתי...

חלק מהנובאה אומר שאם אותה אישה ראתה את הר סבאסו אז זה מזכה אותה. לכן ג'ק ו-ווהן חילצו אותה כדי לנסוע לשם ולראות את ההר. ומכיוון שהFBI לקחו את הנבואה כ"כ מילולית אז הם פשוט עזבו את סידני

LemonLimeLilach

New member
אולי קצת ספוילרי (אבל לא ממש)

הסיפור עם הנבואה לא ממש נגמר... עונה 2... כדאי לראות!

Wiccan Scorned

New member
כן אבל ../images/Emo58.gif בערך...

לא בדיוק קורה שם משו... סתם הזכרה אחת שלא בדיוק מביאה הוכחות לכך או לכך...

למעלה