שלום לכולם יש לי מיונים מחר.תענו לי

orit17

New member
שלום לכולם יש לי מיונים מחר.תענו לי

אז ככה קודם כל תודה לאלו שיכולים לעזור ליץ יש מחר ה- 16.4 בבסיס ג`וליס ליחידות שדה. ואני מקווה שזה למפעילת האמר קרביכי זה מה שביקשתי אז ככה מי שיודע מה בדיוק עושים במיונים האלו אז שיגיד לי כי אני קצת חוששת... ואם יש פה עוד בנות שמגיעות מחר לאותם מיונים שיודיעו לי... 2. אם אני רוצה להיתקבל למשמר הגבול והיה לי את זה במנילה ודירגתי את זה (זה שייך ליחידות לוחמה היתנדבותיים) אבל לא שלחו לי... אז יש עוד דרך להיתקבל לשם?.. בבקשה תענו לי.. אני צריכה לדעת עד מחר..... זאת אומרת היום בלילה.. תודה אורית.

מקווה שישלח לך

היי אורית מה שלומך ?.... בטח קצת ( הרבה ) לחוצה אה ?... לא נורא את לא תספיקי להסתכל בשעון וכבר את תראי את עצמך בבית אל חשש ! א> לא קיבלת בזימון אל מה את הולכת אם זה למפעילת האמר קרבי או משהו אחר ...( זה מוזר ) ..אממממ...אם את הולכת על התפקיד הזה לדעתי זה אחלה תפקיד אבל עם המון ``שטח`` ב> אם את רוצה להתקבל למג``ב אז לא תוכלי להשתלב בשני תפקידים אם את הולכת למיונים והתקבלת לא תקבלי זימונים אחרים קחי זאת לתשומת ליבך וכל הענין עם לחתום ויתור ואז שישלחו לך זימונים נוספים זה סיכון קטן להתגשם במציאות ... אז קחי זאת בחשבון שאם את רוצה יותר מג``ב תשקלי שנית אם ללכת מחר . ( ככה לפחות עשו לי ...) אז המון הצלחה והכי חשוב תגיעי בזמן ותהיה את עצמך !

orit17

New member
פורשת כנפיים... תודה לך...

תודה רבה לך ממי... ואצלי הכל ס22ה... מקווה שגם אצלך... את כבר חיילת?. או שאת גם לפני גיוס??. ובמידה ואת ניכנסת לצאט אני זאת שוקולטה...

למעלה