שלום לכולם יש לי משהו לומר לכולם פה

masterset

New member
שלום לכולם יש לי משהו לומר לכולם פה

אני בחור צעיר יחסית אין לי ניסוי רב אבל יש לי ניסוין קטן בחיים הקצרים שלי. ואני רוצה לומר לכם מה אני חוב על כל המצב הזה גם הם זה יהיה ממש מילים קשות. אני חושבשאניחנו עובדי האייטק צריכים לעשות משהו בנושא. לא יכול להיות מצב כזה. שאנחנו למדנו ממש הרבה זמן ויש כאלה שלא היה להם חיים בכלל. הז בגלל זה אני חושב שמגיע לנו יחס יותר טוב משל כולם. אני קורא מה שהאנשים פה כותבים ואני ממש מזועז מה מה שמספרים פה האנשים, זה אני חושב שהגיע הזמן לעשות משהו בנושא ולא איש איש לנפשו. בגלל שלנו יש את הכוח האמיתי וגם את המוח, גם אתם לא חושבים כמוני בגלל שנמאס מה כול המצב שאנחנו נמצאים מה אין לנו חיים וקצת כבוד לעבודה שלנו, אני בנאדם שרוצה להרויח כסף בכבוד, ובעבודה שאני למדתי כל החיים. עוד משהו אחד: אני אומר שאנחנו העובדים צריכים לעשות משהו רציני בשביל להחזיר לעצמינו לא רק את העבודה גם את הכבוד שלנו. מה שעושים לנו זה ממש ניצול ואני יודע על מה אני מדבר זה ממש מדיניות של ממשלה ועוד כמה סקטורים שמנצלים את המצב שלנו זה אני אומר. ומה אתם אומרים על מה שאני חושב??????????????????????????

masterset

New member
אני מציע דבר אחד ויחיד והוא

לומר לכמה סריים בכנסת הזו מה אנחנו האזרחים חושבים ועם הם לא רוצים לשמוע את דעתינו אז רק אז יש צורך לקום ולומר מספיק לעשות מאיתנו הבחורים הצעירים צחוק. ואפילו מרד עם צריך זה מה שאני חושב על כל זה. רק עם אין ממש בררה זה ממש פשע מה שעושים לנו במדינה אנחנו הולכים לצבא ועושים את כל מה שצריך אבל לפטר אותנו בגלל שאנחנו תורמים זה יותר מידי כבר. על כן אני חושב שמה שאנשים רבים וטובים עושים לא מספיק יש עוד צורך לעשות יתר דברים בגלל שהשלטון שלנו ממש על הפנים סר האוצר שלנו נלחם ממש נגדינו, ורואים את זה יפה מעוד. הז מה שאני חושב זה שמנצלים אותנו פה זה הכל ואנחנו האזרחים צריכים לומר מספיק, דיי לזה ולקום ולעשות מרד כנגד המדיניות של הממשלה. אני יודע שזה דבר חמור אבל זה לא יכול להיות מצב כזה שאין לנו אפשרות לעשות שום דבר בנידון מה אתם חושבים על מה שאני חושב אני רוצה לתשובות על דעתי? נ"ב זה לא אומר שהיום או מחר יהיה פה מרי אזרחי זה רק ""המוצא האחרון"" זה זה שאני חושב. הגב אני לא מפחד מה הממסד או מאף אחד אחר בגלל שאני מקיר את המדיניות שלהם. וגם הם מה שכתבתי זה ממש דברים קשים אבל זו האמת.

underdog30

New member
עצוב אם זה לא היה מצחיק..

אל תיקח את זה אישי אבל.. סרים זה בש ולא ב ס.. מרי אזרחי זה נגד החוק אני ממליץ לך לשקול מילים ואולי גם ללכת לשפר את העברית.. ושוב לא אישי.. ילדה בלבן.. אל תתייחסי לשטויות הללו. סתם תיסכול... בלי לפגוע.. זה פורום למובטלי היי טק לא לטעוני טיפוח.. הודעות שכאלו כדאי שיימחקו.

masterset

New member
מה אני רשמתי אתה לא מבין אותי בכלל

אני רשמתי מה אני חושב על זה אף אחד לא יכול לומר לי מה לחשוב, הם יש למשהו בעיה עם זה הז יש לא בעיה נקודה. זו דמוקרטיה גם לטוב וגם לרע אני חושב שאני צודק הם זה.

masterset

New member
לכבוד הגברת הכבדה שלום

יש לי לומר לך משהו אחד אני מחפש עבודה כבר כמה חודשים יש לי ניסיון רב אבטחת מידע ועוד אני מתכנת ברוב השפות התוכנה אבל בגלל סיבה כספית אני לא מוצא עבודה בכלל בתחום רוב אנשים רוצים שתעבוד להם בחינם או שתעבוד להם בסחר מינימום עבור עבודה של יותר מה 10 שעות ביום כן ויותר משישה ימים בשבוע זה לא מוגזם כבר נכון. גם לי יש חיים לא רק עבודה כל היום הז בגלל זה אני חושב שרק מנצלים אותנו ולפעמים רק אומרים לנו שישלמו לנו ובסוף זורקים אותנו. דרך הגב אין במדינה שלנו כבר חוק כל אחד יכול לעשות מה שהוא רוצה וזה בדוק, עד שמקבלים את הסחר המגיע לך זה לוקח כמה שנים. נו אז מה את אומרת על זה אני צודק או לא?

masterset

New member
אני לא מפחד מאף אחד פעם איתי מורד

וכל החיים שלי אני יהיה מורד איפה שאין צדק במערכת וזם אני מקיר טוב מעוד את העבודה של הממשד, אז על תגיד לי לשקול מילים. אני יודע מה שאני אומר ברור לך. ואף אחד לא יסתום לי את הפה. גם עם יורידו את מה שכתבתי זה יגרום ליותר תסיסה בגלל שזה מוכיך שאני צודק בכל מה שאני אומר שזו לא דמוקרטיה זו מדיניות של סתימת פה לאנשים שחושבים בצורה הגיונית בגלל המצב הנתון. (בקשר לשגיאות כתיב שלי אני מקבל בברכה את התיקונים שלכם. כך אני לומד יותר טוב).

למעלה