שלום לכולם יש לי נחש חדש, וגם אני די חדש פה

HOSSSTILE

New member
שלום לכולם יש לי נחש חדש, וגם אני די חדש פה

שלום לכל דיירי הפורום, אני שי. קצת על עצמי: אני עוד חודשיים בן 20 אוהב מאוד טבע וחייות ובעיקר זוחלים, אני גר בבינימינה, משרת בחיל השיריון (כרגע במעלי הגלבוע) בקו גדר, דרך הגב פשוט לא יאמן כמה נחשים אפשר לראות שם אבל בעיקר זעמנים שחורים, ראיתי כבר כמה פרטים יפייפיים, לצערי לא הייתה לי מצלמה אבל פעם הבאה אני אצרף כמה תמונות :] בכלל מקום ממש יפה. אני מגדל כבר זמן רב מילק סינלוה ואתמול הגיע לרשותי מילק חדש, אשמח עם תוכלו אולי לעזור לי בזיהוי המדויק של הזן (מצרף תמונה) אני מתלבת בין כמה זנים: Andesiana , Eastern Kansas , Central Plains Milksnake אבל יכול להיות שאני טועה... בכול מקרה אני קורה פה הרבה ונהנה מהידע הרב של החבר'ה פה, אני אשמח אם תקבלו אותי בידיים פתוחות ועם אכן מישהו יוכל גם לעזור לי בזיהוי ושיהיה לכולם יום נפלא :]

ברוך הבא לפורום

אני חייב להודות שגם אחרי שעברתי על כמה תמונות של Central Plains Milksnake והנחש שיש לך בהחלט דומה לחלק מהפרטים בתמונות עדיין יש לי הרגשה שהנחש שלך הוא הכלאה של נחשי מלך מכסיקנים ואין לו קשר למילקים. אם אני לא טועה ראיתי נחש די דומה מפורסם תחת השם המפוצץ "מגה בנד" באתר יד2 לפני כמה שבועות. תנסה לברר את ההיסטוריה של הנחש, זה בהחלט יכול לעזור לך.

HOSSSTILE

New member
תודה רבה :]

ויכול מאוד להיות שאתה צודק, האמת שגם לי אופציה זאת עלתה בראש... אבל מילק או קינג או אפילו קצת משתיהם, זה לא באמת משנה, הנחש הזה ממש יפה לדעתי :] בכל מקרה תודה על העזרה.. יש לי כמה שאלות בנוגע לאוכל... איך עדיף לתת, מת או חי ? והאם כדאי לנקות את העכבר ואם כן איך ?

naja

New member
ברוך הבא.

גם לדעתי מדובר בהכלאה. אם יש לך אפשרות, תנסה לבדוק את המקור ממנו הוא הגיע, זה יכול לפתור את התעלומה.

HOSSSTILE

New member
הבעייה היא כזאת....

המוכר בחנות חייות ממש כנראה רצה להפטר ממנו כשבאתי לחנות למטרה שונה לגמרי, לקנות קולר פשפשים לכלבים שלי בכלל... שמתי לב לשלושה נחשים יפים זה שלי, גופר ב700, ומתקדר ב800 גופר והמתקדר היו בייביז על שלי הוא רצה גם 700 אבל הורדתי את המחיר ל500 פלוס כלוב לעכברים במתנה הטיפול בחנות הייה לא ממש 100% לפי מה שראיתי טיפול מינימום, אז לא יכולתי להשאיר אותו שם... כשראיתי את הפרט הזה ראיתי שיש בו משהו מיוחד שלא ממש אפשר להצביע איזה זן הוא... אז שאלתי תמוכר איזה נחש זה בדיוק... הוא ענה לי "מילק" אמרתי לו אוקיי. אבל איזה ? הוא ענה לי: "מה זאת אומרת" אמרתי לו שיש להם שמות... אז הו אמר לי בגימגום "זה מילק ג'ונגל" אז כבר ידעתי שהוא בור ואין לו שמץ של מושג... שאלתי אותו מה הוא אוכל הוא אמר עכברים בוגרים, שאלתי תעוזר שלו מהוא אוכל הוא אמר ולדות ככה שלא ממש נראה לי שאם אני אשאל אותו מה המקור של הנחש הוא ידע בכלל ולא סתם ימקור לי לוקשים..

naja

New member
לא נורא.

אם אתה מרוצה מהקניה, לא נורא אם לא תדע מה הוא בדיוק. העיקר(לדעתי) שלא תרבה אותו בעתיד, ותמשיך את השושלת המיותרת הזו(שוב, לדעתי האישית בלבד, אני יודע שישנם אנשים שמוצאים חן בהכלאות).

naja

New member
לא מסובך.

הרבה יותר פשוט להרבות הכלאות מאשר ליצור אותן.......

HOSSSTILE

New member
שוב אני :]

טוב אז ככה אחרי שנתתי לנחש שלי עכבר חי לאכול הוא לא אכל אותו, הוא רק התעניין קצת אבל כשהעכבר זז הוא נבהל וברח ממנו לא השארתי אותו שם לבד כי אני מפחד שהעכבר יזיק לו... אז לפי מה שנראה לי כנראה שהנחש לא יוכל אותו חיי מה שאומר שאני אצתרך להרוג אותו.... וכאן באה השאלה שלי, אני בטוח שנושא זה כבר דן פה בעבר, אז הנה שוב איך אני הורג עכבר בצורה הכי פחות ""כאבת"" והכי ""אנושית"" שאפשר ?

naja

New member
אני ממליץ שתעשה חיפוש בפורום.

יש כמה שירשורים כאלה בנושא. לא הייתי רוצה לראות כאן עוד שירשור שכזה, בעיקר מאחר וישנם חבר'ה שלא מבינים היכן עובר הגבול בין מה שצריך לכתוב ע"ג הפורום לבין מה שלא. בכל מקרה, חפש אופציה לקנות קפואים. זו השיטה הטובה ביותר למי שלא מסתדר עם הריגת עכברים.

למעלה