שלום לכולם יש לי שאלה בנוגע ל

שלום לכולם יש לי שאלה בנוגע ל

פטרת בציפורניים שנמצאת כבר 5-6 שנים אילו שמנים יכולים להועיל? ניסיתי במשך תקופה מאוד ארוכה (שנתיים) שמן עץ התה וזה ממש לא עזר לפטרייה העיקשת...מהעושים אני ממש לא מעוניינת להשתמש באלטרנטיבה הקונבנציונלית..ניסיתי לפני שנים,זה הועיל בדיוק לחודשיים והפטרייה חזרה לסורה...חוץ מזה שאני מעדיפה תמיד טיפוליים טבעיים תודה מראש

kid of love

New member
אז ככה...

את יכולה להוסיף שמן לבנדר, ביחד עם עץ התה. באופן עקרוני זה אמור לעזור, אם את מורחת פעמיים ביום, ודואגת לאיוורור של כף הרגל. אם בכ"ז זה לא מספיק, את יכולה להשתמש במיצוי אלכוהולי (כבר לא שמן אתרי) של אכיניצאה, טוג'ה, וגם מור יכול לסייע בעניין (לא ביחד, ריכוז האלכוהול בעייתי...) פטרת מאוד בעייתית, וצריך גם לגזור את הציפורניים כמה שאפשר, כדי לאפשר לחומר להיספג היטב. מצב זה יכול להצביע גם על חולשה של המע' החיסונית, שיתכן וזקוקה אצלך לחיזוק. לכן, אם את יכולה להרשות לעצמך, ומכיוון שאת סובלת זמן רב, ואכן מטפלת תק' ארוכה בבעיה, הייתי ממליץ לך לפנות לטיפול אצל הומיאופת, או נטורופת, רצוי אחד שמשלב צמחים ושמנים בטיפול. בהצלחה!

bflygirl

New member
איזה שם טעים וריחני יש לך

אני אוהבת לימונענע וגם לימונדה וגם תה לימונית וגם תה עם לימון ודבש וגם עוף בלימונית אוחחחחחחחחחחחחחחחח איזה שם הייתי חייבת להזכיר לי? חיחיחיח ברוכה הבאה עשית אותי רעבה

היי תודה רבה על המחמאה ../images/Emo13.gif

תודה רבה על העצות ועל קבלת הפנים החמה התחושה היא שהגעתי הבייתה הפורום הזה ממש מקסים,פורה ומשובב ת הנפש- ממש במקום! בכל מקרה אני רוצה לציין שאכן ניסיתי טיפול נטורופתי(במקרה אניגם סטודנטית לנטורופתיה ותזונה... ) ועשיתי את דיאטת הקנדידה שאומנם הועילה לדברים אחרים אבל ממש לא לפטרייה העיקשת!

bflygirl את מקסימה..גם אני מחובבי

הלימון על כל גווניו ,טעמיו וסגולותיו.........מתה על לימונענע ובכלל על אוכל טוב.... יום טוב, יום נפלא יום של אור יום של אהבה אינסופית

bflygirl

New member
השתלטתי פה על המחשב של המזכירה

בלימודים... משתלם להיות חברה של כווווווווווווווווווולם! ותודה תודה על שפע האהבה בחזרה אלייך יא מעוררת תיאבון שכמותך!

למעלה