שלום לכולם! יש לי שאלה... בסיסית

~גל~

New member
שלום לכולם! יש לי שאלה... בסיסית

קוראים לי גל ואני בן 16.5 עליתי לי"א. כולם בפורום מדברים על המצב עם החבר\חברה והבעיה שלי קצת יותר בסיסית... אולי זה ישמע כמו משהו מכיתה ז´, אבל בכל זאת- יש מישהי שאני ממש אוהב, היא מהשכבה שלי, כיתה ליד. אין לה חבר ואנחנו מדברים לפעמים, אומרים שלום אבל לא יותר ממה שהיא מדברת עם אחרים. איך אני מתחיל אתה? איך אני אומר לה מה אני מרגיש? אני יודע שאני צריך אומץ ואם אני לא ינסה אז כלום לא יקרה אבל מה, פשוט ללכת אליה כשהיא עם החברות שלה (היא כמעט תמיד עם חברות) ולהגיד לה "בואי רגע אני רוצה לדבר איתך... אמ, אמ, אמ... אני אוהב אותך"? זה לא ממש נראה. אין לי שום בעיות של ביטחון עצמי והכל אני פשוט מזל דגים. (אני לא ממש מאמין בזה אבל כתוב שדגים הם רגשנים וכו...) אז תעזרו לי קצת, טוב? בתודה רבה רבה, גל.

הצעה קטנה

רק הערת שוליים קטנה: אמא שלי מאמינה בכל הדברים האלה אז אני יודעת.. ומזל דגים באמת רגשניים ולפעמים קצת ביישנים. ובקשר לילדה הזאת. אולי תנסה להתקשר אליה? ככה אף אחד לא ישמע, ויהיה לך יותר קל לדבר. למרות שבטלפון עדיף לא להצהיר על אהבה ודברים כאלה. אז עצתי היא: תתקשר אליה ותדבר איתה סתם, על דא ועל הא, ואז מתישהו שתדברו בטלפון תשאל בטבעיות אם היא רוצה סתם להיפגש איתך. לא יציאה או פגישה רשמית או משהו. אז אם היא תסכים, תיפגשו לבד ותוכל להגיד לה מה שאתה רוצה. ועוד משהו: אל תגיד לה כלום לפני חברות שלה, אני לא יודעת, אולי בי"א זה כבר לא ככה אבל יכול להיות שהיא תתבייש לענות לך בחיוב (או בשלילה) לפני חברות שלה. לא משנה איך תעשה את זה, אבל העיקר שתעשה, כי לשמור בלב זה לא טוב, כי יכול להיות שיצא מזה משהו! אז בהצלחה ואל תשכח לדווח לנו מה קרה בסוף!

wildflower**

New member
גל ../images/Emo24.gif

אז ככה........ לפי דעתי..אתה באמת צריך לאזור אומץ ולדבר אתה..... כי זה לא ייתאפשר בשום דרך אחרת.. אל תדבר אתה כשהיא עם חברות.... תתפוס אותה מתישהו כשהיא לבד..תיגש ותחשוף לפניה את הרגשות שלך..... אל תתבייש..... בסוף האהבה מנצחת....:) בר

~גל~

New member
אוף

זה כל כך קשה! האהבה מנצחת אותי... אני רוצה לנצח אותה... אני חייב לפני זה לרמוז לה על כוונות. למישהו יש רעיון טוב או מקורי? גל.

לך גל........

זה לא נשמע כמו כיתה ז´ התלבטות בלהתחיל עם בחור ובחורה קיימת בכל גיל... אני מבינה את החשש, ונכון,אני מבינה אותך בעניין הזה.. ויש לי רעיון... שאפילו אני אישית השתמשתי בו,,, ועזר לי מאוד בשביל ההתחלה.... תכתוב לה מכתב... תכתוב לה שהיא מצאה בן בעיניין ושהיית רוצה לצאת איתה פעם..... ואז אולי כך תרגיש יותר בנוח.. או שפשוט פעם כשתדברו..... תנתב את השיחה ותדברו על בילויים וכדומה.... ותציא לה לצאת..... ואני מאחלת לך בהצחלה ואל תוותר. כי לפעמיים הזמנות לא צצה כל הזמן..... חוקרת

למעלה