שלום לכולם!! יש לי שאלה חשובה!

tkhri

New member
שלום לכולם!! יש לי שאלה חשובה!

בוקר טוב! עשיתי הבוקר פריסה ספונטנית (אינטואיטיבית) לשאלה : מה עתיד הקשר שלי ושל X בשנה הקרובה? ולהן הקלפים שיצאו: 1. הקיסר 2. אביר הגביעים 3. מלכת החרבות 4. נסיך החרבות 5. מלך המטות סיכום : 4 מטות אשמח לקבל פירוש מכל מי שינסה לעזור לי! תודה מראש לכל מי שינסה לעזור!!

איזו פריסה זו ?

מה עמדות הקלפים ? ואני ממליצה לשאול אחרת - מה ההתפתחות הצפויה לי ול X בשנה הקרובה.

tkhri

New member
זאת פריסה ספונטנית

זאת פריסה ששואלים שאלה ולפי גדול השאלה פורסים מספר קלפים בין 1-5 קלפים אז אני שאלתי את השאלה ששאלתי ובחרתי להוציא 5 ואז מוצאים גם סיכום..... אז לפי הקלפים שיצאו מה את אומרים שיהיה ביני לבינה השנה?

batgalim

New member
הי איציק ../images/Emo142.gif

1. הקיסר 2. אביר הגביעים 3. מלכת החרבות 4. נסיך החרבות 5. מלך המטות סיכום : 4 מטות הפריסה נראית לי בעייתית בלשון המעטה... מאד קשה לדעת למה לשייך כל קלף... 4 מטות כסיכום מראה על פוטנציאל מאד חיובי לקשר (שד"א לא כתבת את הרקע שלו...). מדבר על ביסוס הקשר, העמקת היחסים ואפילו חתונה. את שאר הקלפים (שרובם קלפי חצר...) אני מנועה מלפרש מהסיבה שכתבתי קודם לכן. קלפים אלו מעידים על אופי, על תקופה בעלת אופי מסויים או נותנים הצעה לפעולה עפ"י סוג האנרגיה שהקלף משדר. לדעתי, עדיף לעשות פריסה קלטית לסוג כזה של שאלה לגבי פוטנציאל עתידי בין בני זוג.

tkhri

New member
תודה על העזרה....

יכול להיות באמת שהכי כדאי לעשות פריסה קלטית........ תודה רבה לך!!

למעלה