שלום לכולם - יש לי שאלה חשובה

The Reuty

New member
שלום לכולם - יש לי שאלה חשובה

אני כרגע עושה דיאטה, דיאטה שאח שלי וגיסתי המליצו לי עליה. אני לא אגיד של מי הדיאטה, כי אני לא רוצה לעשות פרסום, אך יש לי שאלה לגבי השיטה שלהם.. אח שלי וגיסתי מקבלים את התפריט הבנוי שכל מי שמגיע לדיאטה מקבל. כל שבוע הם אוכלים משהו אחר. שבוע של גבינות בלבד, עם ירקות.. שבוע של דגים ובשר בלבד, עם ירקות שבוע של קורנפלקס(מחיטה מלאה) שבוע של פסטות שבוע של אורז ככה במשך שלושה חודשים, שכל שבוע מגיעים ונשקלים ומקבלי תפריט שונה. אני מקבלת תפריט שונה כי אני טבעונית. השאלה שלי היא, האם זה בסדר מבחינה בריאותית, מבחינת הטווח הרחוק, האם זה לא דופק את הגוף, או הורס אותו, או גורם לו לנזק בלתי הפיך? חבר של חברה שלי כבר מומחית בעניין של דיאטות והיא אמרה לה שכדאי להיזהר מהדיאטה הזו, כי מעל חודש בדיאטה הזו, היא גורמת לנזק בלתי הפיך לגוף. האם זה נכון? האם דיאטה כזו עושה נזקים לטווח הארוך? כי את התוצאות רואים, אבל לי חשוב שיהיו תוצאות אבל באותה מידה שהגוף לא יידפק. תודה לכל העונים.

סקוקט

New member
תשמעי

הדיאטות האלה... מרזים מהר כן אבל מעלים יותר פי שתיים אלא אם כן את מצליחה לאזן וזה ממש ממש קשה מעטים מאוד הצליחו לדעתי הדיאטה הכי טובה שאיתה כולם צריכים להתחיל ולסיים זה תפריט מאוזן וספורט נקודה

אלי ו.

New member
נשמע כמו דיאטת חרמון-מן

או משהו דומה. לטעמי זו דיאטה מאוד לא מומלצת, הכרתי רבים שניסו ורק אחת שהצליחה לשמור על ההשגים.

סקוקט

New member
אה כן

גם לדעתי זאת הדיאטה הזאת.... אחותי העלה ואז הצליחה לרדת עוד טיפה ולשמור.... אבל בתאכלס כל החרטה הזה.... דיאטה גילה ואיטית היא הכי הכי טובה

למעלה