שלום לכולם! יש לי שאלה לגבי הרחבת

ענתי 10

New member
שלום לכולם! יש לי שאלה לגבי הרחבת

המשפחה. אני בת 26, יש לי 2 ילדים - אחד עוד מעט בן 3, ותינוק בן 8 חודשים. בזמן האחרון יש לי דחף מאוד חזק להכנס שוב להריון (אולי לא עכשיו ברגע זה, אבל אולי בעוד כמה חודשים כשהתינוק יהיה בן שנה וקצת). מבחינה כלכלית יהיה קצת קשה, אבל לשנינו יש הורים שיכולים לעזור במידה סבירה, לשנינו עבודה מסודרת. הבעיה היא שבעלי לא רוצה עוד ילדים (אולי עוד אחד בעוד 7-8 שנים, ואז הוא יהיה כבר בן 40+ אז בטח הוא לא ירצה). אני רוצה לעשות דבר לא יפה ולהכנס להריון בלי שהוא ידע מזה. אני יודעת שבסופו של דבר הוא ישמח לעוד ילד. עשיתי פריסת שאלה: האם- 9 מטבעות כדאי - 4 חרבות לי - כוכב להרות - אביר גביעים בשנה הקרובה - 10 גביעים סיכום - 9 מטות אודה לכם מאוד אם תפרשו אותה

צ ל י ל 8

New member
התשובה היא - לא ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לא מוחלט בהחלט ללא קשר לפריסת הקלפים. אם בעלך אינו בשל לילד כרגע, אסור לך להרות בלי אישורו והסכמתו.

ענתי 10

New member
צליל יקרה!

חשבתי הרבה אם לענות לך או לא, אבל אני חושבת שאני חייבת להגיד את מה שאני חושבת. עם כל הכבוד עלייך כמנהלת הפורום, זכותך כמובן לקבוע את מדיניותו של הפורום, ובין היתר לקבוע על איזה שאלות את רוצה לענות ועל איזה לא. אך אין זה מן הראוי לפסול שאלות מסיבות שלא רלוונטיות לפורום זה. נכון, כולנו בני אדם. מה שאני עושה לא כולם אוהבים, וגם מה שאת עושה לא כולם אוהבים. כולנו בסה"כ בני אדם, ומותר לנו לחיות את החיים שלנו כפי שאנו חושבים לנכון. עם כל הכבוד זהו פורום "שואלים את הקלפים" ולא פורום "שואלים את צליל", זהו לא פורום "מוסריות" ולא פורום לפתרון בעיות זוגיות ולא ראוי שלא תעני על שאלות רק על סמך זה שהן לא מוצאות חן בעינייך מכל סיבה שהיא, בדיוק כמו שאני בתור עו"ד אקח כל תיק ואעזור לכל לקוח גם אם עילת התביעה לא כ"כ לטעמי.

גב

New member
סליחה שאני מתערבת, אבל...

בתור עו"ד את תיקחי כל תיק?!?! מה עם שאלות ובעיות אתיקה ומוסר? להיפך, לכל אדם, יש (או צריכה להיות) אתיקה מקצועית ואתיקה מוסרית, גם כאיש מקצוע וגם כאדם. גם לעו"ד... כשקוראים בקלפים יש גם גבולות (מבלי להתייחס ספציפית למה שאת שאלת). אז זוהי הערתי כדרך אגב, וסליחה על ההפרעה

ענתי 10

New member
אני לא רוצה לפתח על זה שום דיון

וכמובן שיש גבולות, אבל הגבולות הן מאוד רחבות, ולא נראה לי שהמקרה שלי יוצא מגדרן. הרי לא שאלתי האם עליי לספר לבעלי או לא. שאלתי האם זה הזמן המתאים לעשות עוד ילד. השאלה האם לספר או לא בכלל עוד לא התגבשה אצלי. בנתיים אני אכן לא רוצה לערב אותו, אבל זה גם לא חשוב לעצם העניין. טוב, עזבו, אמרתי הרי בעצמי שאני לא רוצה לפתוח את הדיון...

צ ל י ל 8

New member
יכול להיות שיש משהו בדברייך

אבל יש דברים שקשה להגיב אליהם אחרת. לא כל עורך דין יקבל כל תיק, אלא אם כן הוא ממש חסר מוסר כמו שכתבה גב, הוא שרק הכסף מראש מעייניו. אני חושבת שלכל אחד צריך שיהיה את הגבולות האסורים שלו. וכן, הבעתי את דעתי. תחשבי על הצד שלו. זוגיות זה שיתוף פעולה....

למעלה