שלום לכולם, יש לי שאלה לגבי מונח

arba10

New member
שלום לכולם, יש לי שאלה לגבי מונח

שאני צריכה לצורך תרגום סרט. איך קוראים לעיגול הזה שנשאר בשדה ושמייחסים אותו לפעילות חייזרית? נדמה לי שאומרים שזה שריד לנחיתה של כלי טיס חייזרי. תודה רבה מראש.

Gilliana

New member
לא, זה נקרא...

Crop circle ובעברית - מעגלי, או עיגולי חיטה.

Majestic12

New member
אבקש להבדיל בין 2 מושגים

1. אותם "מעגלי חיטה" או "מעגלי תבואה", מתייחסים לתצורות גאומטריות (די יפות אבל מזוייפות), שמופיעות במיוחד בבריטניה ובכמה מקומות נוספים. ככל הנראה במרביתם אין כלום חוץ מאשר זיוף מכוון, וחלק זעיר מקורו אולי בתופעה טבעית נדירה. 2. ישנם מה שמכונים "הטבעות", "הטבעות נחיתה", או "אתרי נחיתה". אלו למעשה מקומות ששם נטען שנחתו עבמי"ם. אין קשר בין "הטבעות נחיתה" ל"מעגלי תבואה". בהטבעות נחיתה ניתן למצוא לעיתים גבישי סיליקון, אזורים שרופים ולעיתים חול שהותך למעין זכוכית.

Ker

New member
לדעתי כל המעגלי תבואה למינהם....

לא רק שהם זיוף אחד גדול (ובנשיונל ג'יאוגרפיק נתנו הסבר כיצד לבצע זאת) התופעה הזאת רק מזיקה לתחום ה-UFO .

mor143

New member
צודק בהחלט.

ראיתם בעין ביקורתית ? המדענים שם כ"כ משכנעים. מה שגם מעניין זה קווי נסקה מי ששמע , לא מי יצר אותם כי אלו אנשי הנסקה , אלא הסיבה שעדיין לא נמצאה. יש המאמינים כי קווים אלו הינם מחווה לאלים , או אפילו לחוצנים שעזרו להם.

scriewy

New member
וואלה KER השתכנעת ממש מהר

מתוכנית אחת בנשיונאל ג'יאוגרפיק שכל המעגלים מזוייפים, כל הכבוד עין חדה יש לך, בעצם ככה מחדירים בילבולי שכל ועושים שטיפת מוח לאנשים, להציג הכל בצורה מכובדת והצרכן קונה את זה. והאחים האלה שעודו שהם כביכול עושים את זה, אז בלילה צילמו אותם כדי להראות איך זה נירא בלילה ולא כי תפסו אותם, בנתיים לא שמעתי על אף מקרה שבו תפסו את אלה שעושים תמעגלים. אבל אתה כבר יודע שהכל מזוייף איזה מזל שיש לנו אותך חנן וגילי וMOR143 וכל מי שבטוח ב 100% שהכל מזוייף.

כן זה מצחיק

אנשים פה מחליטים בהרף עין ובשניות, "זה זיוף, זה לא" "זה עב"מ, זה מטוס מסווג מסוג קישקה 51" את זה אני מכיר, הו נשיונל ג'יוגרפיק לא נותנים יד לקונספרציה עולמית בקנה מידה עצום. הקונספרציה נמצאת רק בגבולות הממשל ולא מ"מ מעבר, הרי אין סיכוי שנאסא אוטמים פה, וארה"ב, יפן, סין. אם אחד עשה זאת, אדם בודד עלה על רעיון לאיך לעשות זאת, אין סיכוי שחיזרים יעשו זאת, זה הרבה לרגלי בינתם. ועוד חנן שאומנם מוערך אבל אומר"תופעה טבעית נדירה" מה קורה פה?! עוד מעט ותתכחשו לעיקרונות הפורום ובעצם ובכל זאת...?

Majestic12

New member
כן - תופעה טבעית נדירה

אני מתייחס לאותם מעגלים פשוטים שמופיעים לפעמים במקומות נידחים. במקרים אלו יש מחקרים שמצביעים על אפשרויות שונות - חשמל סטטי או מערבולות פלאסמה. אלו תופעות שידועות מאות שנים (אם לא יותר). וכן, אני בהחלט מעדיף לבדוק קודם הסבר "ארצי" לפני שאני קופץ כהרף עין וצועק "עב"ם" על כל אור שרואים בשמים, על כל מעגל חיטה ועל כל ציוץ של איזה מתקשר. העובדה שזה פורום עבמי"ם (למרות שלעיתים אני לא בטוח), אני לא קופץ מכל דבר ומיד צועק שזה עב"ם, ואני מציע תמיד גם לאחרים לא לעשות זאת.

pyr0man

New member
אתה בטוח שזה מעשה קונדס כנס קרא...

וסתם שאלה אותם "מעגלי חיטה" לכאורה בעלי צורות מיוחדות מסורטטות מדויקות כל כך וסימטריות בצורה שלא תאמן ובו זמנית גם בעליי מיימדי ענק זה גם אנשים עשו?? מה דעתך על המעגל חיטה הענק עם דמות החיזר והעיגול הזה בצד שאומר שכל הידע במקסיקו ישרף או משהו כזה?? ועד המגעלי חיטה עם הדמיות של מולקולות ודברים נוסיפים.. פשוט מה שלא תעשה 1000 איש לא יכלו ליצור דבר כל כך מדוייק בין לילה.. מבין זה פשוט לא הגיוני.. אני דווקא כן חושב שיש דברים שלא ביכולתנו לעשות ובמיוחד שלא בלילה אחד..

Majestic12

New member
אתה צודק בדבר אחד

אני הבעתי את דעתי האישית. יש חוקרי עבמי"ם בכירים, כמו חיימה מוסאן למשל, הטוענים שחלק מהמעגלים הם אמיתיים ומעשי ידי חוצנים. אני איני מקבל טענה זו. לי פשוט לא נראה כל העסק, שחוצנים עם טכנולוגיות מתקדמות, פשוט יציירו לבני האדם ציורים בשדות באנגליה. אין להם דרך אחרת ליצור עימנו קשר? אני לא מצאתי שום קשר בין ההטבעות לבין חוצנים - SORRY. כמו כן, העובדה שהציורים מורכבים מאד, לא אומרת שאין הם מעשה ידי אדם. כבר הוכח שקבוצות גדולות ומיומנות (המונות לעיתים עשרות חברים), כן מסוגלים ליצור הטבעות ברמה גבוהה ביותר. לשם יצירת הטבעה מספיקים 8-12 שעות.

Majestic12

New member
יש לך טעות scriewy

אני כמובן לא מסתמך בכלל על הסרט של נשיונאל. הסרט עצמו לא משכנע, ואני מדבר על מקרים אחרים ששם כן נתפשו, ולא רק נתפשו אלא מדובר בקבוצות של עשרות אנשים שממש התמחו בעניין יצירת ההטבעות, וגרמו נזקים במליוני דולרים. רק לידיעה - חלק מהם הועמד לדין, אבל זה לא עוזר. התופעה קיימת כמעט בבלעדיות באנגליה, למרות שיש קבוצות שמנסות לחקות את האנגלים גם במקומות אחרים בעולם, אבל לא בהצלחה כל כך גדולה. אני אישית משוכנע מעבר לכל צל של ספק שעניין ההטבעות, במיוחד המורכבות הוא זיוף - חד משמעית. למסקנה זו הגעתי גם מקריאת תוצאות מחקרים שנעשו בהטבעות אלו, במיוחד ע"י גב' טאלבוט שחוקרת את התופעה.

mor143

New member
תקשורת.

לדעתי תיקשורת עם חוצנים לא יעילה דרך מעגלי תבואה. נניח שחוצנים הטביעו סימנים אלו , ונוכל להבין שהם כשלו במשימתם לתקשר עמנו. עובדה שאנחנו בכלל לא מבינים את המשמעות של הסימנים. עם החוצנים היו מעוניינים לתקשר עמנו הם היו עושים זאת בדרך יעילה יותר , ממש כמו שאנו עשינו לפני שנים מס' כאשר שיגרנו לחלל תמונות שלנו , מיקומנו בגלקסיה וכו'.

the legacy

New member
בנשיונל גיאוגרפיק? ממש לא

בנשיונל ג'יאוגרפיק הראו חבורה של סטודנטים מייל או הארוורד שניסו ליצור מעגל כזה. לא רק שהם עשו את זה בשעות היום והם התשמשו בציוד מאוד מתקדם, זה גם לקח להם הרבה זמן והיה קשה. ככה שאם זה זיוף, צריך להיות מדען די גדול כדי להצליח ליצור את העיגולים האלה בשעות הלילה, בזריזות ובלי להיתפס...

כריסטין

New member
ציוד מתקדם ?

הרי הראו עשרות פעמים בכל מיני ערוצים לא רק נשיונל ג'..... איך מבצעים את זה עם חוטים מקלות וסקיצות שהוכנו מראש וכן גם צורות גיאומטריות מורכבות למינהן. תעשו טובה , אם חייזרים היו רוצים לתקשר היו עושים זאת בדרך אחרת ולא הורסים יבולי תבואה . בכלל אם לא ידעתם כבר עב"מולוגים לא מייחסים חשיבות לכל מעגלי התבואה עם הצורות הגיאומטריות הללו . אל תשכחו גם את הסרטון המציג שני עצמים מרחפים היוצרים כביכול עיגולי תבואה , חבל רק שהוכח כי הסרטון מזויף . עיגולי הנחיתה שאתם צריכים לייחס להם חשיבו אלו עיגולים פשוטים באדמה שרמת הקרינה גבוהה באזור וממצאים אחרים שמופיעים בשטח ולא יופי של צורות . עיגולי התבואה אומנם מושכים את העין בגלל היופי אבל אלו לא תוצאה של חייזרים אולי חזירים (אנשים משעוממים) .

the legacy

New member
אגב יש גם אנשים שחושבים

שהעיגולי תבואה לא נעשים על ידי חייזרים, אלא נעשים כסימנים לחיזרים, כמו במקום הזה (לא זוכר איך קראו לו) שאנשים ציירו כל מיני בעלי חיים גדולים על האדמה ככה שרק מהשמים אפשר לראות את הציורים...

איך זיוף?!

יש מעגלי תבואה שלא ניתן לזייף, דברים מדהימים, צורות תל ממדיות אפילו..

למעלה