שלום לכולם... יש לי שאלה לגבי עבודה

malor

New member
שלום לכולם... יש לי שאלה לגבי עבודה

כמטפלת בילדים קטנים. אני בחורה בת 25, כרגע לא עובדת ומחפשת עבודה מהבית. אני גרה במושב וחשבתי לפרסם מודעה לטיפול בילדים קטנים במשך כל שעות היום. השאלה הנשאלת היא כמה אני אמורה לקחת לשעה, תגובות והצעות נוספות יתקבלו בברכה!

לפני התשובה יש כמה שאלות

האם את מתכוונת לבייביסיטר? או שמא למטפלת במשרה מלאה? אם זה בייביסיטר אז תבררי כמה לוקחים אצלכם במושב (אצלנו ביישוב זה 15 ש"ח לשעה וזה פחות ממה שלוקחים בעיר). יש לי עצה בשבילך. פרסמי את עצמך כמטפלת מנוסה בילדים קטנים וצייני את יכולתך לשמש בייביסיטר במשך שעות היום. למה אני מתכוונת? כאשר אני עבדתי בחוץ והבת שלי היתה חולה היה לי קושי רב כל פעם להיעדר מהעבודה. הנערות שלפעמים משמשות לה כבייביסיטר בשעות הערב בבית ספר בשעות היום וכך נאלצתי להפסיד ימי עבודה חשובים ויקרים. אני חושבת כאמא שזה רעיון מצוין שתהיה מישהי במושב אשר יכולה בקריאת טלפון בבוקר לשמש בייביסיטר לילד חולה או בזמני שביתה וכאלה. מה דעתך ?

malor

New member
וואלה! רעיון מעולה

השאלה היא האם אני יכולה לפרסם את עצמי כבעלת ניסיון בעוד שאין לי כל כך ניסיון בתחום חוץ מביביסיטר שעשיתי לפני כמה שנים ומידי פעם לשמור על האחיינים של חבר שלי.... כמובן שתמיד אפשר לנפח אבל אני גרועה בזה....

נו בטח שכן.

אף אחד לא יבדוק לך בציציות :) אם רוצים המלצות תפני אותם להורים של האחיינים. אבל כמובן תעשי את זה רק בידיעה שאת באמת טובה עם ילדים. תצייני גם איזה גילים טוב לך לשמור עליהם. והכי חשוב בגדול תכתבי שם שאת זמינה גם בהתראה קצרה מאוד ואפילו בבקרים. זה הכי חשוב וזה יעלה אותך בכמה דרגות מעלה.

לדעתי ../images/Emo13.gif

מנסיון שלי כאמא ..אמהות כן בודקות בציציות ..פרסמי את עצמך בדיוק לפי הנסיון שיש לך ...האחריות בעיסוק זה היא גדולה מאוד...והעבודה לא קלה !!!

למעלה