שלום לכולם יש לי שאלה לגבי עשב חיטה

mushinka111

New member
שלום לכולם יש לי שאלה לגבי עשב חיטה

אני היבנתי שצריך לסחוט מיץ במסחטה מיוחדת שלא פועלת בצנטריפוגה ושאין לה סכיני ברזל...האם זה נכון,ואם כן היכן ניתן להשיג את המסחטה אולי יש לכם הצעות אחרות לשימוש עשב חיטה טרי,מה הכמות המומלצת לשתות ומה אופן השימוש הכי יעיל. המון תודה מראש לכל מי שיענה

אני לא יודעת לגבי מיץ עשב חיטה

כי אני לא צורכת אותו ומעולם לא צרכתי, אבל אם מגדירים שצריך לסחוט משהו, הרי שצריך מסחטה ולא בלנדר. בלנדר לא מיועד לסחוט אלא לרסק, וצורכים רק את מיץ עשב החיטה ולא את העשב עצמו (במצב מרוסק). אני חושבת שיש מסחטות מיוחדות לזה, כדאי לגגל ולבדוק.

mushinka111

New member
תודה על התשובה

אבל אני מדברת על זה שמסחטת פרות רגילה לא מתאימה ,בלנדר זה לר מסחטה. האם מישהו שמע על זה משהו ויש לו עצה? תודה מראש

lightflake

New member
העניין הוא שהמיץ הירוק מתחמצן בקלות

לכן משתמשים במסחטה מיוחדת שעובדת על מהירות נמוכה ומתאימה לעלים ירוקים. בד"כ אלו מסחטות יקרות יחסית.

lightflake

New member
ואולי הכי טוב מסחטה ידנית מפלסטיק:

http://groworganic.info/gallery/Weat_Grass/pages/IMG_4146.JPG.jpg.html לא ניסיתי (האמת שאף פעם לא שתיתי מיץ עשב חיטה, רק טעמתי וזה הספיק לי
) אבל קראתי שמישהו המליץ עליה באינטרנט והיא נמכרה ב270 שקל בחנות האורגנית של "זעירא" באינטרנט, אז נראה לי שווה לברר עליה.

אני יכולה להגיד מנסיון

שהטעם לא משהו.. אבל אני שותה כל בוקר מעין תמצית של עשב חיטה שאני מוהלת במיץ תפוזים קריר, ואחרי כמה זמן שאני שותה את זה כבר אין לי בעיה עם הטעם... זה אומנם לא מילקשייק שוקולד, אבל מה לא נעשה בשביל בריאות? יחסית הטעם סביר [: מקווה שעזרתי

lightflake

New member
אממ.. לפני שאת קונה מסחטה, כדאי שתטעמי...

זה נמכר בהרבה חנויות מיצים היום.. וכן זה בהחלט מזעזע

mushinka111

New member
תודה רבה לכולם על התגובות,אני אנסה

לטעום!דרך אגב מישהו ניסה לגדל בבית?

mushinka111

New member
מיץ מעשב חיטה ידוע כמחטה,ומנקה את הדם ואת

דרכי האיכול (בגלל זה הוא כ"כ מר)

lightflake

New member
הוא מר כי הוא מנקה? מה הקשר?