שלום לכולם! יש לי שאלה,מקווה שתענו

שלום לכולם! יש לי שאלה,מקווה שתענו

במהרה..
אני לא בטוחה האם השאלה שלי קשורה בדיוק לפורום,אך כיוון שלא מצאתי מקום נורמלי אחר,אני מרשה לעצמי לשאול אותה כאן: אני עובדת בעבודה די משעממת (מקבלת שיחות נכנסות),ויוצא ככה שיש לי יותר מדי זמן פנוי ליד הטלפון..בחודש אחד כבר הספקתי לקרוא ארבעה ספרים,פתרתי אין ספור תשבצים ותשחצים,ככה שאני מחפשת איזשהן פעילויות שיכולות להעסיק אותי בזמן הפנוי מלבד קריאת ספרים (מה גם שאין אינטרנט) וכו'..אני כבר אובדת עצות וממש חייבת דרכים "יצירתיות" על מנת להעביר את השעות הרבות בכיף,ולא בשעמום. המון תודה למסייעים והמייעצים!

rut2020

New member
לימודים

את יכולה ללמוד משהו שאת אוהבת אולי בתחום המיסטי ( קריאת קלפים) פרחי באך ....או אולי ללמוד ספרדית או סינית ... ??? סתם רעיונות.

שאלות לפני תשובות

נראה לי שכדי לענות על השאלה הזאת את חייבת להבין במדויק מה חשוב לך ובמה היית רוצה להתקדם בתקופה הנוכחית בחייך. אולי יש גם מקום לשאול מה הביא אותך לבחור עבודה שבה את מביאה את עצמך לידי ביטוי באופן חלקי. יום טוב אמיר דרור

היי..שכחתי לציין מספר דברים ../images/Emo13.gif

אני נמצאת בתקופה שלפני הצבא,עוד מספר חודשים אתגייס,ככה שאופציות עבודה אחרות אין לי
אילולא היו לי אפשרויות אחרות,בוודאי שהייתי בוחרת בעבודות שיתאימו.לכן אני מנסה "להשתדרג" במה שיש כרגע,עד לגיוס.. תודה על העזרה,וערב טוב

rmodai

New member
יש באינטרנט מלא קורסים ללמידה עצמית

בכל נושא ממיסטיקה וחינוך עד להקעות בבורסה או כל נושא שיעלה על הדעת נצלי את הזמן ותעשי רשימה של מה היית רוצה ללמוד ואני בטוחה שתמצאי על מה לקרוא וללמוד אני אישית אוהבת מאוד ספרים ואיזה כייף לך שיש את הזמן הזה בידך באינטרנט בדרך כלל אני משוטטת בלי סוף בלי הרבה מטרה

הבעיה היא שאין לי אינטרנט..../images/Emo13.gif

אבל יכול להיות שאני אלמד נושאים שונים מספרים..תודה!

למעלה