שלום לכולם, יש לי שאלה

JumpInTheFire

New member
שלום לכולם, יש לי שאלה

השנה בעז"ה אצא למסע, שאליו אני מחכה כבר שלוש שנים. אני לומדת בבית ספר קטן יחסית ובשכבה שלי יש 60 ומשהו תלמידות. מי שמארגן אצלנו את המסע הודיע שע"פ הוראה של משרד החינוך לא מוציאים משלחת עם פחות מ40 תלמידים ורציתי לדעת עד כמה זה נכון ומה עושים במקרה כזה. נכון לעכשיו רשומים אצלנו 25 תלמידים שאישרו שיצאו, ו10 לא בטוחים עדיין. הייתי בטוחה שיהיו לנו אפילו יותר מ40, כי אם שליש מהשכבה לא יצאו זה כבר יהיה הרבה, אבל אני רואה כעת שבקושי יש חצי
תודה מראש וחג שמח, שיר.

Efrat K

New member
אפשר להצטרף לבי"ס אחר

למרות שזה נשמע לי מאוד מוזר כי אצלנו בסך הכל יוצאות 21 בנות+7 בנות שהצטרפו אלינו מבי"ס אחר ואנחנו עדיין פחות מ40 תלמידים,אז משהו כאן נשמע לא הגיוני.

JumpInTheFire

New member
את זה אני יודעת, אף אחד לא חשב לוותר על המסע

אבל אני מאוד לא רוצה שנצטרף לבית ספר אחר. אז את אומרת שבמשלחת שלכם לא יוצאים יותר מ40 תלמידים? מתי אתם יוצאים?

Efrat K

New member
אנחנו יוצאים ב22 לאוקטובר

וכן במשלחת שלנו יש פחות מ40 תלמידים,בסך הכל נהיה 28 בקבוצה שלנו.

JumpInTheFire

New member
אז יכול להיות שהעניין הזה לא היה בתוקף אצלכם

כי מין הסתם סגרתם את המשלחת כבר לפני כמה חודשים, ואמרו לנו שזה עניין יחסית חדש. ותגידי, איך זה להצטרף למשלחת אחרת? פגשת אותם כבר?

Efrat K

New member
כן פגשתי אבל לא ממש הכרנו אותן

ביום שלישי הבא יש לנו מפגש עם כל המשלחות שיוצאות,זאת תהיה מן טיסת משלחות מבתי ספר דתיים מרשת אמי"ת.

אנחנו מהבצפר שלנו יצאנו 28

אבל היינו עם עוד בתי ספר שטיילנו איתם אבל אנחנו בעצמנו בתכלס היינו אוטובוס אחד עם כל המאבטחים ואנשי עדות וראש משלחת ומורות והיינו רק 28 תלמידים

yaelush3

New member
אנחנו היינו משלחת של 24 בנות..

מביה"ס שלנו יצאו 12 בנות, הצטרפנו לביה"ס אחר- שגם משם יצאו 12 בנות... אבל זה ייקר את המחיר.. חג שמח..!

למעלה