שלום לכולם, יש לי שאלה

Chapi1

New member
שלום לכולם, יש לי שאלה

מה צריך לעשות בכדי להפוך לחנון? תודה |סביבון|

sleibtag

New member
למצוא את הפורום הזה במקרה, לצחוק, להרגיש בודד

ואז לשאול שאלה מהסוג הנ"ל. סתם. ברוך הבה לפורום! צעד ראשון כבר נעשה. עכשיו צריך: 1) להפנים שלא נהפכים לחנון. 2) לכל אחד ואחת מאיתנו יש "ניצוץ" של חנוניות רק צריך להביא אותה לידי ביטוי. 3) ישנם המון דרכים לעשות זאת, אך קודם צריך- 4) להאמין בכול הלב (אם לא זה פשוט לא יעבוד). שאפשר להיות חנון. 5) יש לקרוא לפחות 2 ספרים מ- המדריך לטרמפיסט לגלקסיא, ו2 סיפרי מדע בדיוני ו/או פנטזיה. 6) אם לא נהנים לא קוראים, לא נהפכים לחנון. 7) קצת פילוסופיה לא יזיק. 8) לומר לא לארוע חברתי חשוב. 9) אם קורה סעיף 8 לא ניתן להיות חנון. 10) לכל מי שלא הבין: חנונים לא נקראים לארועים חברתיים חשובים. 11) מספר ראשוני. 34) מי אמר שצריך להיות קוהרנטי?? 35) אולי בכל זאת כדאי. 36) שלושים ושש. 37) לכתוב תגובה לשאלה שלך כמו שהתגובה הזאת. . . . 42) מזל שנולדתי אם זה . . 55) מי שנולד אם זה לא צריך לעבור את השלבים. 56) טבילה במים קפואים. 57) סיגופיים עצמיים. (על בסיס שבועי.) . . . 99) הנ"ל בגדר המלצה בלבד!

sleibtag

New member
אלמנט ההפתאה

כתבתי 42 ואז חשבתי שתצפו ל"התשובה ליקום" אבל כתבתי משהו אחר. הצעה: אנא כיתבו שאלות שהתשובה שלהם היא 42. (לא כמה זה 9*6....) לדוגמא: מה יצא אם ניכח את האייקיו של כל הקופים באטלנטה ונפחית במספר הספרים הנקראים בממוצע במחוז סנט-גראנט?

6x9=42

וזה נכון, בבסיס ספירה 13 [תבדקו אם אתם לא מאמינים]. אבל זה במקרה. אדאמס טוען שהוא לא כותב בדיחות בבסיס 13.

RichardSmith

New member
הנה מישהו שלא ראיתי הרבה זמן בסביבה...

אולי מחר אבדוק.

stream

New member
כשחנון עונה לתחנון...

לסביבון ולכל מי שיש שאלות בנושא זה או אחר תקבלו תשובות מבריקות ומקוריות בקישור הבא ותברכו אותי !!!!!!

למעלה