שלום לכולם .. יש לי שאלה .

אלמוגי7

New member
שלום לכולם .. יש לי שאלה .

היי , אני אלמוג ואני בת 12 , מגיל 10 קורים לי דברים מאוד משונים - הרבה פעמים קורה לי שאני ממש מרגישה שמסתכלים עליי וזה ממש מפחיד אותי , אני אפילו לא יודעת אם זה פחד , זאת הרגשה מוזרה ביותר , ומדי פעם אני גם שומעת קולות מוזרים ... אח"כ התחלתי להתעניין ברוחות ובסיאנס , לפחות חצי שנה הייתי סביב הנושא הזה וחיפשתי אינספור פעמים באינטרנט ובספרים על סיאנס , רוחות , עולם הבא , ועוד דברים כאלה . אני גם חוזה דברים שניות לפני שהם קורים , ואלו לא צירופי מקרים בגלל שזה קרה המון המון פעמים .... ויש לי גם חיזיונות בחלומות , למשל פעם איבדתי את ה- mp4 שלי וחיפשתי אותו לפחות חודש שלם, ואז חלמתי שאני מוצאת אותו בתוך כד פרחים שיש בבית שלי , וקמתי בבוקר והוא באמת היה שם ! ועוד דבר - אין לי אפילו מושג איך הוא הגיע לשם .. ולפני איזה שבוע חלמתי שהאוזניות של ה-mp מתקלקלות לי , ואז קמתי בבוקר והם היו מקולקלות - אך ללא כל סימן חיצוני ז"א שאין סיכוי שמישהו בא והרס אותם כי היה נשאר סימן חיצוני . ועוד הרבה הרבה חלומות מהסוג הזה היו לי ... סבא שלי ז"ל , מת לפני איזה 20 שנה , לא זכיתי להכיר אותו , ומעולם לא חשבתי על הנושא הזה , לפני איזה חודש התחלתי לחשוב עליו הרבה והתחלתי לדבר אליו כל יום לפני שאני הולכת לישון , סיפרתי לו איך עבר עליי היום , ומה עשיתי , וכו' ... ובשניות התחברתי אליו ואני רוצה כ"כ לדבר איתו בצורה נורמאלית , חשבתי לעשות סיאנס עם עוד כמה חברות שגם רוצות לעשות , אבל לבד , בלי מבוגר או משהו כזה ... אנחנו לא מפחדות כי אנחנו רוצות לעשות את זה במקום פתוח . אבל אנחנו חדשות בנושא ... אז את יכולה להסביר לי גם בקשר לסיאנס ? אני אשמח מאוד מאוד אם תסבירו לי מה קורה פה .....

רותי 11

New member
מתוקה - עצה מכל הלב

תתרחקי מסיאנס כמו מאש. סיאנס זה דבר מסוכן ולא מומלץ לאף אחד לעשות אותו. את הסקרנות שלך כדאי שתעבירי לערוצים אחרים רוחניים יותר. סיאנס זה משהו שיכול להיות מאוד הרסני והוא גם מאוד מאוד שיקרי. ואת זה אני אומרת מנסיון אישי ומנסיון של אחרים שאני מכריה יכולות להיות לזה השלכות קשות מאוד. לגבי מה שאת עוברת זה דבר מאוד טבעי, אל תחששי ממה שקורה זה לא מוזר בכלל. חשוב שתקבלי את הדברים בצורה טבעית ותתחברי אליהם ללא פחד וזה יתפתח, תשובות לא תקבלי אם תעשי סיאנס

היי אלמוגי../images/Emo23.gif ברוכה הבאה

מסכימה עם רותי וממש ממש לא ממליצה לעשות סיאנס. כפי שציינת דיברת עם סבך ז"ל אז הנה, את יכולה!! לא צריך בשביל זה סיאנס. אסור להפריע למתים במסעם!!! ו...יש לי שאלה מה היית רוצה לעשות עם כל היכולות המופלאות שנולדת אתן?

אלמוגי7

New member
אאמממ ....

אני לא חושבת שאני מפחדת מעצמי או מהיכולות האלה , אני חושבת שאני יכולה לנצל את זה להמון מטרות , אבל אני רק בת 12 ואני לא ממש יודעת מה לעשות עם עצמי ... מה היית מציעה לי לעשות עם היכולות ?

רותי 11

New member
הייתי ממליצה לך לבחון אותם

לנסות אותם וללמוד אותם עד הסוף ככה לאט לאט יגבר הבטחון והידיעה מה לעשות כשיגיע הזמן לכך.

קחי לך לאט את הזמן....לימדי על עצמך עוד

לימדי על היכולות הללו. ברור הוא שעלייך לנצל אותם בצורה חיובית לא לפגוע באחרים אלא להביא תועלת לך ולזולת. ממגוון היכולות שיש לך תראי מה הכי מדבר אליך עם מה הכי נעים לך בזכות מה החיים נהיים קלים יותר ומשמחים יותר. בהצלחה

למעלה