שלום לכולם יש לי שאלה

yael231

New member
שלום לכולם יש לי שאלה

אני בת 22 הכרתי לפני חודש בערך בחור שממש מוצא חן בעיניי אבל הוא לא מזמן יצא מקשר של 4 שנים וכרגע הוא לא רוצה להיכנס לעוד קשר . הוא מעוניין להיות איתי בקשר של חברים לא בהכרח זוג ולקחת את הדברים לאט. הבעיה שאני התחלתי לפתח רגשות ומאוד קשה לי עם המצב הזה. השאלה שלי היא האם יש סיכוי שהוא ירצה להיות איתי בקשר יותר רציני בהמשך. אשמח אם תעזרו לי

blackcat2

New member
הי יעל../images/Emo140.gif

אני הייתי פורסת על השאלה: מה עלי לעשות על מנת לקדם קשר רומנטי עם X בחודשיים הקרובים (או יותר) סה"כ 8 קלפים בדיוק שהם 7 קלפים+ קלף מסכם נא לדייק. בי

yael231

New member
תודה לך על העזרה

פרסתי על השאלה מה עליי לעשות על מנת לקדם קשר רומנטי עם X בחודשים הקרובים וזה משיצא: חבילת ריידר קלף 1 - מלך המטבעות קלף 2- נער הגביעים קלף 3 - מלך החרבות קלף 4 - שלושה גביעים קלף 5 - מלך הגביעים קלף 6 - קוסם קלף 7 - עשרה מטות סיכום- שני גביעים

צ ל י ל 8

New member
תודה על הסבלנות.. ../images/Emo140.gif

מה - מלך המטבעות עליי - נער הגביעים לעשות - מלך החרבות על מנת לקדם - שלושה גביעים קשר רומנטי - מלך הגביעים עם X - קוסם בחודשיים הקרובים - עשרה מטות סיכום- שני גביעים נראה כי את מעוניינת בביסוס הקשר. את מוכנה להיות הרומנטיקנים מבין שניכם, לחזר ולתפח את הקשר יותר. אין ספק שיש פוטנציאל גדול לקשר בינכם. קשר שיהווה שותפות יפה ושיתוף פעולה. אבל - יש התחושה ש-X קצת ינסה לעבוד עלייך בעיניים וינסה להקסים אותך לשווא. נראה כי החודשיים הקרובים לא יהיה טובים עבור ביסוס הקשר. שוב, הפוטנציאל טוב, אבל לא בתחום שבה נשאלה השאלה. את צריכה להיות החלטית לגבי מה שאת עומדת לעשות, לחשוב בהיגיון. תני לזה צ'אנס בהזדמנות אחרת. מה דעתך?

yael231

New member
תודה על תשובתך

רציתי רק לדעת מה זאת אומרת לתת לזה צ'אנס בהזדמנות אחרת?

צ ל י ל 8

New member
כלומר...

לאחר החודשיים הקרובים. תני לזמן לעשות את שלו

למעלה