הרבה שאלות יש לך ../images/Emo13.gif סתם
קודם כל אף אחד לא אמר שזה טוב בשביל משהו, זו פשוט תופעה טיבעית שמתרחשת בגוף כשנירדמים, זה אחד המנגנונים שיש לנו בגוף, הקולות שאת שומעת הם מן התחלת כניסה לחלום, לפי מה שאת מספרת אז אני חושב שיש לך בעיות שקשורות לשינה ואולי כדאי שתנסי לטפל בבעיה, התופעות שאת מדברת עליהן על כך שזה קורה לך כל לילה למשך המון זמן ולפעמים לילה שלם מראות שאולי יש לך איזו בעית הרדמות, אולי את סובלת מאילו שהם נדודי שינה, לדעתי כדאי לך להתייעץ בנושא הזה עם רופא המשפחה או מישהו שמבין בנושא של הפרעות שינה, אולי אפילו כדאי שתיפני למכון לחקר שינה כאן בארץ ואולי הם יוכלו לעזור לך בנושא כי זה ממש לא נשמע לי נורמאלי. את ישנה בצורה מסודרת ? את מתעוררת הרבה באמצע הלילה סתם ככה ? לא הבנתי את השאלה שלך "זאת הפונקציה היחידה של חלום צלול ?" אני אישית לא אוהב את טכניקת העין השלישית כי זה גורם לי לכאבי ראש והרגשה כללית לא טובה והבנתי גם שזה לא בריא "ליפתוח" יותר מדיי את העיין השלישית או להתעסק איתה יותר מדיי אם לא יודעים אחר כך "ליסגור" אותה חזרה כי יש לזה תופעות לוואי לא טובות. אם בחלומות שלך את מודעת, ואת יודעת שאת חולמת ושמה שקורה סביבך לא אמיתי ואת יודעת שאת בעצם ישנה עכשיו אז באמת יש לך חלומות צלולים. חלום צלול טוב להמון דברים, הרי קראת בטח את הפרק הראשון באתר שלי לא ? אז לא קראת את כל הדוגמאות שפרטתי לגבי מה את יכולה לעשות בחלום צלול ? העיקר בחלום צלול הוא שאת יכולה באופן מודע לעשות דברים שאת לא יכולה בחיים האמיתיים, דברים כמו לעוף, לממש פנטזיות, לדבר עם דמויות מפורסמות ... והכל תוך כדי שאת מודעת לגמרי בתוך החלום שזה בפני עצמו דבר מדהים לדעתי ! חוץ מזה את יכולה לנצל חלוםות צלולים כדי להתגבר על פחדים כמו פחד גבהים או פחד מעכבישים, את יכולה לנצל חלום צלול לריפוי עצמי, ועוד ועוד ... זה למה טוב חלומות צלולים. אלון