שלום לכולם......יש לי שאלה

שלום לכולם......יש לי שאלה

האם קרה למי מכם, שעל סף ההרדמות, בין שינה לערות..... שמעתם שיחות של אנשים זרים.....כמו לעלות על תדר מסוים ברדיו שמישהו משדר, ואתה קופץ מתחנה לתחנה כשהאינפורמציה לא מעניינת מספיק....זה קורה לי רק כשהמחשבה מתרוקנת. נ.ב. השיחות לא תמיד נשמעות לי הגיוניות, אולי בגלל הסיבה שאני "קולטת" רק חלקים מהן. תודה מראש לכל מי שיגיב

כמובן שכן , זה קורה הרבה במצב הזה ../images/Emo45.gif

אם קראת באתר שלי אז הזכרתי את הדברים האלה, באמת אילו התופעות שמתרחשות במצב של בין עירות לשינה, אם קראת באתר בפרק של השיטות המתקדמות אז בשיטת ה - WILD שבה את נירדמת תוך כדי שאת שומרת על המודעת העצמית שלך ערה אז אלו בדיוק התופעות שמתרחשות במצב הזה, את שומעת כל מיני דברים כמו אנשים שמדברים וגם קולות אחרים כמו לדוגמה נקישות או טריקות של דלתות, אם את מנסה לפקוח את העיניים בשלב הזה את יכולה לראות אפילו דמויות ואנשים שעומדים ליד המיטה שלך וזה נראה מציאותי לחלוטין ! ( מנסיון אישי ! זה עלול להיות מאד מפחיד אם לא מוכנים לזה ! ) , את גם תהיי כנראה במצב של שיתוק שינה ולא תוכלי לזוז ואת יכולה גם להגיע למצב של רעידות חזקות בכל הגוף כמו גלים של זרם חשמלי ששוטפים את גופך מבפנים. זה נורמאלי לחלוטין ואת יכולה לנצל את המצב הזה ליצירת חלום צלול או "יציאה חוץ גופית".
ביי ביי אלון

לא הבנתי.......

בשביל מה זה טוב? התופעה קורת לי כמעט כל לילה כחצי שעה עד שעה, לפני ההירדמות. לפעמים אני ממשיכה במצב הזה של שינה ועירות יחד+ הקולות ושיחות.....כל הלילה. זה דיי מציק ולא ממש הבנתי את התועלת שבזה, כשאני ישנה. ליפעמים אני חווית את התופעה במצב עירות מוחלט, אבל אז בד´כ אני מקבלת אינפורמציה שחיפשתי ומועילה לי. אשמח לתשובה גלית

עוד שאלה

קראתי באתר שלך על שיטת העין השלישית... מסתבר שאני משתמשת בה, בלי להבחין בכך...פשוט זה עוזר לי להרדם ולהכנס למן פנטזיה שאני יוצרת, שמרגיעה אותי, כדי שאוכל להרדם. זאת הפונקציה היחידה של חלום צלול? או שיש לזה עוד יתרונות? נ.ב. לפי מה שהבנתי באתר על חלומות צלולים....אז רוב החלומות שלי הם כאלה, אני יודעת שאני חולמת ואני שולטת בחלום...אך לא ממש מבינה למה זה טוב. כשאני ישנה עמוק וחולמת חלום רגיל אני מתעוררת בבוקר רעננה הרבה יותר.

הרבה שאלות יש לך ../images/Emo13.gif סתם

קודם כל אף אחד לא אמר שזה טוב בשביל משהו, זו פשוט תופעה טיבעית שמתרחשת בגוף כשנירדמים, זה אחד המנגנונים שיש לנו בגוף, הקולות שאת שומעת הם מן התחלת כניסה לחלום, לפי מה שאת מספרת אז אני חושב שיש לך בעיות שקשורות לשינה ואולי כדאי שתנסי לטפל בבעיה, התופעות שאת מדברת עליהן על כך שזה קורה לך כל לילה למשך המון זמן ולפעמים לילה שלם מראות שאולי יש לך איזו בעית הרדמות, אולי את סובלת מאילו שהם נדודי שינה, לדעתי כדאי לך להתייעץ בנושא הזה עם רופא המשפחה או מישהו שמבין בנושא של הפרעות שינה, אולי אפילו כדאי שתיפני למכון לחקר שינה כאן בארץ ואולי הם יוכלו לעזור לך בנושא כי זה ממש לא נשמע לי נורמאלי. את ישנה בצורה מסודרת ? את מתעוררת הרבה באמצע הלילה סתם ככה ? לא הבנתי את השאלה שלך "זאת הפונקציה היחידה של חלום צלול ?" אני אישית לא אוהב את טכניקת העין השלישית כי זה גורם לי לכאבי ראש והרגשה כללית לא טובה והבנתי גם שזה לא בריא "ליפתוח" יותר מדיי את העיין השלישית או להתעסק איתה יותר מדיי אם לא יודעים אחר כך "ליסגור" אותה חזרה כי יש לזה תופעות לוואי לא טובות. אם בחלומות שלך את מודעת, ואת יודעת שאת חולמת ושמה שקורה סביבך לא אמיתי ואת יודעת שאת בעצם ישנה עכשיו אז באמת יש לך חלומות צלולים. חלום צלול טוב להמון דברים, הרי קראת בטח את הפרק הראשון באתר שלי לא ? אז לא קראת את כל הדוגמאות שפרטתי לגבי מה את יכולה לעשות בחלום צלול ? העיקר בחלום צלול הוא שאת יכולה באופן מודע לעשות דברים שאת לא יכולה בחיים האמיתיים, דברים כמו לעוף, לממש פנטזיות, לדבר עם דמויות מפורסמות ... והכל תוך כדי שאת מודעת לגמרי בתוך החלום שזה בפני עצמו דבר מדהים לדעתי ! חוץ מזה את יכולה לנצל חלוםות צלולים כדי להתגבר על פחדים כמו פחד גבהים או פחד מעכבישים, את יכולה לנצל חלום צלול לריפוי עצמי, ועוד ועוד ... זה למה טוב חלומות צלולים. אלון

תודה על תגובתך.........

התרגלתי לכך- שלפעמים ישנו לילה שאת כולו אני מעבירה בחלומות צלולים. אך לאחרונה, הפסקתי לעשן, ובאמת מאוד קשה לי להרדם... אני מתעוררת כמה פעמים בלילה ומרגישה עירנית. זה כבר שבוע כך. תודה

למעלה