שלום לכולם.....יש לי שאלה.

ayala_bar

New member
שלום לכולם.....יש לי שאלה.

שלום רב מאוד אשמח אם תפתחו לי בקלפי הטארות כי אני בתקופה של להחליט החלטות חשובות. שאלתי היא: האם אעבור דירה בקרוב? לדירה יותר טובה ומוצלחת<? מה יהיה מצבי הפיננסי בקרוב? מה בעניין הקריירה שלי? האם היא תפרח? האם תיהיה לי הכנסה גבוהה מהממוצע? אודה על תשובתכם איילה בר

morrrr

New member
בוקר טוב

המחשב של ארינה המלאך לא בסדר כרגע ברגע שהוא יתוקן היא תענה לך במהרה .אולם אתה צריך לשאול כל פעם רק שאלה אחת כי אי אפשר לעשות פריסה מלאה בפורום או שתתקשר אליה אישית יש בדברי המנהלת מס הטלפון שלה . והיא תסביר לך יום טוב

ayala_bar

New member
עדיין מצפה לתשובה.. לשאלה..-->.

ושוב אני. אמשח אם תיהיה פריסת קלפים עבורי. אני רוצה לדעת מתי אני אעבור דירה בזמן הקרוב כי אני בחיפושים נרחבים........ אודה על התשובה איילה

ארינה

New member
איילה היקרה

קודם כל אני מאד מצטערת שלקח לי זמן לענות פשוט המחשב שלי קרס ועדיין לא תוקן ואני כעת עונה ממחשב של חברה. ראיתי ששאלת מספר שאלות וכאן אני יכולה לענות רק על שאלה אחת ספציפית ולא באופן כללי על כל השאלות ששאלת. אני יכולה לענות כל פעם רק על שאלה אחת. במידה ויש לך יותר משאלה אחת את יכולה לבוא לפריסה אישית ואני אענה לך על כל שאלותייך. עכשיו אני רואה שחזרת על השאלה של הדירה ואני מבינה מכך שהיא הכי חשובה לך ולכן אני אענה לך עליה. לגבי הדירה את מאד מתוסכלת שאת לא מוצאת את מה שאת רוצה וגם כשאת מוצאת משהו זה לא לטעמך לכן את כעת באוויר ומתלבטת מה לעשות. אני רואה שבעתיד את כן תמצאי דירה אבל זה יקח עוד זמן אני לא רואה שזה יקרה ב 3-4 חודשים הקרובים. בל אופן זה מאד מכביד עלייך רגשית ולכן אני מציעה לך גם אם את מוצאת דירה שהיא לא ממש מה שאת רוצה לנסות ולהתפשר....

למעלה