שלום לכולם, יש לי שאלה

• פותח הנושא eyg75
  • פורסם בתאריך

eyg75

New member
שלום לכולם, יש לי שאלה

שלום, אני ובן זוגי מתכננים לעבור לסין, לשנזן. מישהו יכול לספר לי קצת על העיר? לבן זוגי יש עבודה שם, לי אין. האם יש מה לעשות שם? האם אוכל למצוא עבודה שם? יש לי עוד המון שאלות, אם יש מישהו שיכול לעזור לי, אני אשמח מאוד.

eyg75

New member
וואי

עברתי על הפורום, ראיתי שאני לא אהיה הפישרית היחידה שמדברת עברית בשנזן..... מגניב!!!

ברוכים הבאים ל "תמצית של הסחל'ה"

דבר ראשון אל תאמינו ל OMIZ,שנז'ן היא אחלה של עיר, יש כאן הכל, עיר מופתחת ומתפתחת ללא סוף, דרך אגב יש לכם מידע איפה תגורו בשנז'ן? בכל אופן יש פה הרבה ישראלים שאני בטוח שיעזרו לכם להתאקלם כמה שיותר מהר, תפרסמי הודעה כשתגיעו לעיר, נטפל בכם טוב... יש גם בית חב"ד שנפתח לא מזמן, בקיצור עיר סבבה לגמרי מקס העירוני בקיוסק

Omiz

New member
ידעתי שהמשפט מוכר לי מאיפשהוא

אני בכלל אל תאמינו לאף מילה שלי ! וחוץ מזה אני דווקא אוהב סחלה, אבל במידה...מה קורה לאחרונה, יש התפתחויות? אני יש לי כאן מישהי על הספה אבל עדיין לא ברור לי מה היא עושה כאן....
סיניות

מה אתה גנוב??

מה קורה אח יקר, תגיד לי בבקשה, יש לך מישהי יל הספה ואתה כותב הודעות בפורום?? מה קורה בנאדם, אני מחכה כבר להודעה הרישמית שאתה מגיע. לא התכוונתי שלא יאמינו לכל מילה שלך, אל תתפוס אותי במילה, פשוט יש לך טעות חמורה בקשר לשנז'ן, היא אחלה עיר! מקס ההמום בקיוסק

Omiz

New member
כוחותינו שבו בשלום לבסיסם

הכל תקין, אספר בהזדמנות

Omiz

New member
אני אומר, אלוהים

תן לי את הערכה לטיפוח הפה והטלפיים... אני חייב דחוף איזה מסטיק, לא בשבילי כן... חוץ מזה, כשאתה שם סינית הזויה ביחד איתי באותו בית תמיד יצאו מזה דברים מוזרים...אם הייתי יודע שזה נשאר בינינו... אבל יש לי הרגשה שאנחנו לא היחידים פה

eyg75

New member
מקס

בן הזוג שלי יעבוד ב- Shun Hing Square Building / Di Wang Commercial Center (The Tallest Building). אנחנו לא מכירים בכלל את האיזור, כל מה שאנחנו יודעים זה שהבנין הוא בנין מרכזי בעיר. אני מאוד אשמח אם תוכל להמליץ לי היכן כדי לשכור דירה ואם יש לך מושג לגבי עלויות. אני אשמח לתת לך את הדוא"ל שלי או את המסנג'ר (MSN).

מצויין

לפי דעתי האזור הזה הוא האזור הכי טוב בעיר, למען האמת אני רציתי לעבור לשם לא מזמן, יש בסביבה קניון מצויין (MIXC), הגבול להונג קונג נמצא 5 דקות משם, בית חב"ד דקה משם, יש שם כמה פרוייקטים של דירות, המחיר הממוצע שם הוא באזור 4500 RMB, כ- 560 USD, אז אין לכם כל כך מה לדאוג, אתם תהיו ממש במרכז. תשלחי לי מסר עם הכתובת של המייל שלכם, נהיה בקשר. מקס המסדר בקיוסק

למעלה