שלום לכולם יש לי שאלה!

smadi_h

New member
שלום לכולם יש לי שאלה!

הפורום מהו כלומר איזה מקצועות מסבירים בהם את התשובות? אם זה במתמטיקה אז תודה כי אני ממש גרועה ואני די צריכה עזרה למרות שמסבירים לי בבית אני ממש גרועה בזה!

k4school

New member
חג שמח לחברת הפורום החדשה ../images/Emo104.gif

חג שמח מצוות פורום "המפתח לביתה ספר"
====================================================================== מי אנחנו ניתן לקרוא עוד בחלק מי אנחנו ולראות מעט פרטים על חברי הצוות. מעט היסטוריה אתר "המפתח לבית הספר" הוא היתפתחות אבולוציונית של אתר בשם school שהיה בעבר אתר לימודי פרטי של שני מורים רונן ויריב ושימש אותנו לטובת קשר עם התלמידים שלנו. באמצעות האתר יכולנו לנהל דיונים, לתת עזרה בשיעורים, להעביר הודעות חשובות לתלמידים ועוד. לפני כמה זמן לאחר פניות מצד תלמידים (לא שלנו אך שהכירו אותנו) מבתי הספר הקרובים, החלטנו שאכן אין סיבה לא לנצל את היכולת שלנו לעזור לכלל האוכלוסייה, בהתנדבות. לצורך כך פתחנו את האתר (חלקו עדיין סגור) לכלל הגולשים. כיום חברים בצוות האתר והפורום בפרט כמה מורים ותלמידים העושים את מלכת הקודש של עזרה ללומדים וגם למלמדים בהתנדבות בהתאם לזמן העומד לרשותם. בין השירותים שאנו מציעים, ומוכנים לשמוע על כל רעיון נוסף (ובעיקר על כל אדם שרוצה לעזור ויעזור ולא רק על אלו שרוצים לעזור בכך שירשמו את שמם ויצפו לקבל אתר מוכן שבו יש כבר חומר מלא ואין עבודה.... (כאלה כבר פנו לרוב). 1. פורומים לקשר בין מורים לתלמידים, הכוללים אפשרות לשאלות ותשובות בכל נושאי הלימודים בבתי ספר ובאוניברסיטאות. 2. לוחות מודעות לפרסום חופשי למורים ולתלמידים שם ניתן למצוא את המורה הפרטי שלכם. 3. רישום מרצים/מורים/סטודנטים לאתר הרוצים להעביר שיעורים פרטיים וקורסים. 4. תלמידים יכולים לחפש את המורים המתאימים להם (כרגע רק באמצעות שליחת אי-מייל אלינו מפני שאין באתר יכולת כרגע של הפעלת צד שרת asp וכו´) 5. נתינת כלים ללימוד און ליין (כבר ישנם הכלים ורק (שוב העבודה השחורה שצריך לבצע) צריך להכין את המדריכים הנכונים. 6. אחסון עבודות בחינם לטובת תלמידים המחפשים חומר לעבודות. 7. מדורים קבועים עם כתבות. 8. מאמרים כלליים בנושאי לימוד. 9. תאריכי מבחנים ארציים, המלצות וטיפים של מורים מקצועיים (יש את המורים והם מוכנים לעזור ונישאר רק לבצע את העבודה...) 10..... טוב... אני יכול להמשיך עוד הרבה על רעיונות ורצונות אבל כל מה שרשום כאן ועוד כבר ניתן למצוא באתר בחלק זה או אחר ובכמות זו או אחרת... היתרון הגדול שלנו הוא העובדה כי יש לנו צוות מורים מקצועי המוכן כבר לבצע אם החלק המקצועי אם התלמידים למשל יעשו את החלק שהם יכולים... בידינו חומר רב הכולל מדריכים למקצועות רבים ומערכי שיעור של מורים המוכנים לתת את החומר בחינם ללא כל תמורה. בידינו ניסיון שלנו ושל חברינו לכתוב מערכי שיעור ומדריכים (כולל אפילו ספרי לימוד וחוברות לימוד שחלקינו כתב בעבר), אך... כן ה"אך" הגדול והרגיל.... יש חומר. יש רצון לעזור. אבל מי שצריך את העזרה לא רוצה להשקיע !!! אנשים רוצים לקבל הכל מוכן. פונים אלינו אנשים המוכנים לעזור וכשאנו אומרים מה צריך לעשות הם בורחים. אנחנו מוכנים לבנות מדריכים חדשים בכל מקצוע שנוכל כולל מדריכי אינטרנט ותכנות, ומדריכים וחוברות במקצועות לימוד נוספים. אבל... כולנו מכירים את הבעיה שכולם רוצים עזרה (ורושמים שאלות)... אבל שוכחים לעזור.... האתר ימות ללא עזרה פיזית של אנשים מפני שהמורים מוכנים...רגע כבר אמרתי את זה, לא ??? אז... ברוכה הבאה לאתר שכרגע את מבינה מה הוא ומה מטרתו
===================================================================== אנא נצלו את הפורום לשאלות ותשובות בכל נושאי הלימוד (מותר גם לסטות מעט לנושאים חברתיים בין חברי הפורום
) אין צורך להדגיש כי כל פעילות האתר והפורום כמובן בחינם
נצלו את העזרה שניתנת לכם בהתנדבות ====================================================================== נשמח לראותך בפורום או כפי שקובע משפט עתיק: "עשה לך מנהג קבוע..... בפורום בקר 7 פעמים בשבוע"
====================================================================== בפורום זה אנו נוהגים מייד לאחר הברכות לחלק לכל חבר מספר תעודת חבר נאמן ב"מפתח לבית הספר" .... בגורלך עלה המספר 0034 . אנא שמרי מספר זה בארנקך ליד תעודת הזהות כי אם תעודת זהות חשובה... אז תעודת גולש נאמן חשובה כפליים
רונן מנהל "המפתח לבית הספר" ==================================================================== הצלחתי להרדים אותך כבר
עוד שני משפטים... כרגע בין מורי האתר ישנם מורים למיקצועות הפיזיקה מתמטיקה מחשבים ועוד מורים שעוזרים לנו במיקצועות אחרים לסרוגין נשמח לראותך נעזרת בנו ורושמת הערה כגון "הצלחתי בכל הבגרויות בזכות צוות האתר המפתח לבית הספר
" אבל למעשה רק את יכולה לתת לעצמך את ההצלחה ואנו ננסה לעזור כל שנוכל רציתי רק לבקש לסיום שתכנסי להודעת הנהלת הפורום בכותרת "ימי הולדת" ותני לנו כמה מילים בילוי מהנה ובהצלחה בלימודים

למעלה