שלום לכולם. יש מי שמכיר את לונג איילנד?

anna143

New member
שלום לכולם. יש מי שמכיר את לונג איילנד?

שלום, אני חדשה כאן. לקראת מעבר לאזור לונג איילנד עם שניילדים בני 3,7 והמון המון שאלות. יש מי שגרים באזור ויכול לענות ? תודה רבה

ברוכה הבאה לפורום

שווה לשאול שאלות גם אם אין מישהוא בלונג איילנד,יש אולי דברים שנכונים לכל ארה"ב.
המון בהצלחה לכם ושבת שלום

alphadelta

New member
לא בלונד איילנד

אבל אולי יהיו תשובות לענות גם ממי שלא בלונד איילנד אבל כן בארצות הברית. וברוכה הבאה

bubu113

New member
מלונג איילנד

שלום לך
אני גרה בלונג איילנד כבר שש שנים ואשמח לעזור.

anna143

New member
תודה על העזרה בנושא לונג איילנד

הי ותודה
קודם כל אנחנו מגיעים ממרכז הארץ שהוא איזור יותר עירוני עם אינטראקציה יומיומית בין שכנים, מפגשי אמהות וחיי קהילה. המעבר ללונג איילנד מהווה עבורינו הזדמנות נפלאה להרפתקהולהעשרת חיי המשפחה אולם מלווה בחששות כבדים בעיקר בשל המחסור בחיי הקהילה (תקני אותי אם אני טועה). בעלי יתרכז בעיקר בעבודה ואני בגידול הילדים. אני רוצה לדעת שיש חיי קהילה אבל התמונות מגוגל סטריט וויו ובעיקר התגובות פה בפורום יורדות על האיזור הסנובי והיוקרטי מותירות ספק.
איזור עירוני קרוב יש בקווינס, נניח פורסט הילס ששמעתי עליה דברים טובים. אולם אז לא נוכל להחזיק ב-2 מכוניות בשל בעיות חניה ושעה נסיעה לכל כיוון עבור בעלי להיקסוויל בעייתית.
יש איזורים אחרים שיותר קרובים ואולי מאפשרים את 2 העולמות - סביבה אורבנית יותר שוקקת חיים מהפרוורים ואופציה להחזיק מכוניות לניידות. לכן שאלתי על שכונות כגון bayside, little neck, ועוד.
איזורים בדרום לונג איילנד אני אנחנו לא מכירים. יכול להיות שיש משם פקקים קשים לכוון צפון או שבתי הספר אינם טובים כמו למשל בקווינס או syosset?
מה שאני כותבת כאן הוא הנחה בלבד ובבקשה תקני אותי אם אני טועה

תודה

noaronen1

New member
ברוכה הבאה לפורום

תבדקי את Great neck או עיירות שיושבות על רכבת.
מה שכן יש הרבה יהודים באזור ויהיה לך קל להכיר אנשים דרך hebrew school או בתי כנסת
אחרי מגורים 8 שנים בניו יורק בעיר ועכשיו מעבר לאזור יותר פרברי, אני בהחלט מבינה את הקושי למעבר שכזה. מצד שני כמו כל מעבר צריך זמן להסתגל. מצד שני יהיה לכם ים, בריכות שכונתיות ואת העיר לא כל כך רחוקה.

למעלה