שלום לכולם, יש משהו שאני לא מבינה

1681

New member
שלום לכולם, יש משהו שאני לא מבינה

קראתי את "הסוד" אתמול בלילה, ובאמת הגישה שלי כלפי החיים הצליחה להשתנות, אבל קשה לי להבין איפה נכנס עניין הגורל בחיים? בשיחות שלי עם מתקשרים ונורמולוגים ואסטרולוגים, נאמר לי שעוד כמה זמן יהיה יותר טוב ואני אצליח להגשים את משאלת ליבי והכל זה גורל ואי אפשר לשנות אותו. "הסוד" אומר בדיוק ההיפך, אם תצליח לשנות את המחשבות הרעות שלך למחשבות טובות, ולדמיין את זה כאילו כבר השגת את זה, אתה תהיה מאושר. אבל אם אני מצליחה לשנות דברים, זה אומר שהגורל לא נקבע מראש, כי הצלחתי לשנות את פני הדברים משהו פה לא מסתדר.. מה אתם חושבים?

freefire

New member
שאלת השאלות גורל

שלום לך אם את תדמייני את משאלת ליבך אין שום סיבה שהיא לא תתגשם את רק יכולה להגברי את ההתמקדות בא אלמנת להגשים אותה. ענין הגורל ועתיד זה תלוי בתפיסה של האדם עצמו, כל אחד יכול לקבל את מה שהמגיד עתידות או הנמרולוג אמר בצורה אחת ואדם אחר יקבל את זה בצורה אחרת אנחנו כלי כיבול שונים ולכן צריך להבין כמה דברים ? המוח שלנו הוא מעוד טרקי הוא אוהב להיות חופשי ולכן הוא מכניס מחשבות כל הזמן לפעמים שלילות ולפעמים חיוביות זה וצריך ללמוד לשלוט בוא לא לתת לא לשלות בחיים שלנו (ישנם כמה דריכם לשחרר מחשבות שלילית ) אם אני אתמקד במחשבות השליליות זה רק יגביר את השלילי וכך מה שהמגיד עתידות אמר לא יתקיים ואם אני תמקד במה שהוא אמר אז זה יתקים כי אני יצור לעצמי את המציאות שלי לכן צריך להבין כל דבר שקורה לנו הוא תעודה של מה שאננו משדרים ואם את תתמקדי במשאלת ליבך ותנסי כמה שיותר לחוש אותה לדמין אותה כך תצרי את המצאות והיא תגיע אנחנו יוצרים את מצאות של עצמנו ישנם אנשים אם הם רואים חתול שחור זה הם אומרים זה זה מביא להם מזל רע ולכן הם גורמים לדברים הרעים לקרואת להם ויש אנשים שאומרים שאם חתול שחור עובר לידם זה יגרום הם מזל טוב וכך קורה קצת מדע: כל תחושה שלנו שאנו חשים בגוף (עצב שימחה כעס רוגע) נקבע ע"י ההורמונים שלנו.ישנו במוח היפוטלמוס שהוא אחרי על הפרשת הורמונים הוא מפריש כל רגע ורגע הורמנוים אל מערכת הדם וזה מגיע על כל תאי הגוף ומשם ויוצר לנו תחושות מסוימות כל רגע זה נתון לשינוי כל תחושה שאחנו לא שלוטים בא אחנו מכורים לה נניח שיש משהו שכל הזמן נולפים לו דברים מהיד הקפה נשפך לא כל הזמן על הבדים הנקיים שהוא רק החליף אז ...... האדם הזה מכל לתחושה של ולמצב של הקפה שמחתים לא את הגדים ............ ופה אפשר להגיד כל מה שאנחנו לא שולטים בוא אנחנו מכורים לא. ופה חשבו לי להבהיר שכל דבר וכל תחושה שאנחנו מכורים לה היא ניתנת לשינוי המוח שלנו מרכב מהרבה תאי עצב אשר מחוברים ברשת ענקי של מליארדים של תאים , כל הרשת הזאת קובעת את הפעולת ההפרשה של התחושות שלנו מההיפוטלפמוס על מערכת הדם . וזה ניתן לשינו בעזרת הדימון שלנו וכך אפשר לצור את מצאות שלנו אם התחושות שלנו מקווה זה עזר לך ושזה נתן לך קצת כיוון לגבי גורל

1681

New member
אבל עדין

קודם כל תודה על ההתייחסות. אבל עדין זה מקשה עלי להבין את הסוד ביחס לגורל כי גורל זה גורל, לא משנה מה נורמולוגים או אנשים מהמסטיקה והשאר יגידו לכן העניין של המחשבות השליליות שהופכים אותן למחשבות חיוביות, זה בכלל משנה? כי הגורל נקבע מראש, אין לי מושג מתי.. יכול להיות מילדות או אפילו מהמעשים שלנו. אתה חושב שגורל יכול להשתנות? אומרים שהגורל נקבע מראש......... אז זה עדין משנה אם נחשוב חיובי או שלילי? לילה/בוקר טוב

1681

New member
מצאתי משהו על גורל

הוא שם תואר להשקפה לפיה ישנו סדר אירועים טבעי וקבוע מראש של היקום. הגורל הוא הכוח שאי אפשר לעמוד בפניו שנתפש כקובע את העתיד. לא משנה כמה ינסה הגיבור לשנות את מעשיו והתנהגותו, אין ביכולתו לשנות את גורלו שכבר נחתם ונקבע. אז איך מסבירים את זה ביחס ל"סוד"?

freefire

New member
את יוצר את מהציאות של העתיד שלך

גורל ליכול ל השתנות כל כרגע נתון את זאת שכובעת את איך העתיד שלך יראה המוח לא יודע להבדיל בין מציאות לדימון אם לדוגמה ניקח אדם נגיד נחבר אותו למחשב ונראה אלו איזורים במוח שלו עבודים , נגיד לאדם להביט בתפוח , ולאחר מכן נומאר לאדם לעצם את העניים ולדמיין את התפוח ,אנחנו נראה שאותם איזורים במוח עובדים .המוח לא מבדיל בין דמיון למציאות בשבילו מה שאת רואה ומה שאנחנו מדמיינים זה אותו דבר אם משהו אמר לי שבעתיד אני אתחתן והיו לי חיי זוגיות פרנסה מאושרים !! פה שוב אחנו כלי כיבול שונים השאלה איך אנחנו תפוסים את זה אדם אחד יכול להאמין ולגרום ע"י זה לדברים לקראת ע"י פעולות ואדם אחר יכול לאמין אבל לו נקוט בפועלות לגרום לעתיד שונה ממה שאמרו לא השאלה מה אחנו עושים את יוצרת את מציאות של עצמך וכובעת מה הייה לך בעתיד

אם אושר זאת המטרה שלך

אז זה נגיש לך הרבה יותר בקלות ממה שאת חושבת .. את לא צריכה לדמיין שום דבר.. את לא צריכה לחכות שזה יגיע. אושר זה הטבע שלך.. וכשהמיינד שלך צלול את פתאום מגלה שזה תמיד היה שם, בלתי מותנה לחלוטין. כמו השמיים.. העננים לא יכולים לפגוע או להזיק להם, רק לצייר צורות מפחידות באמצע, או לא מפחידות.. תלוי איך את מסתכלת עליהן. אין זה משנה מה אנשים אומרים לך, בין אם זה "הסוד" או נורמולוגים ואסטרולוגים או אמא או אבא, מה שמשנה זה מה את אומרת לעצמך.. כי אפשר להגיד לך כל דבר.. אבל רק מה שאת אומרת לעצמך תופס.

למעלה