שלום לכולם!יש סיכוי שיהיה מסיבה!

שלום לכולם!יש סיכוי שיהיה מסיבה!

עברו המון שנים שלא היו מסיבות של סילבסטר בחיפה! כעת עלינו נושא שיגיע זמן שמסיבה סילבסטר יהיה ב ח י פ ה ! אז רוצים לשמוע מכם תגובות. אם יש לכם רעיונות או הצעות. נא לפנות לעידו או תומר דרזנר! נחגוג את השנה חדשה 2002
עם שמפניה!

hubk !!ֱ

New member
תשמע אם אתם עושים מסיבה

אם כן עושים מסיבה בחיפה גם כניסה לגיל 15 בסדר מה אכפת לכם חברים שלי נראים כמו בגיל 17 ???

המרחפת

New member
אני לא חושבת שזה עניין של מראה....

טווח הגילאים לא נועד כדי שכולם יראו בגילאים דומים. טווח הגילאים משפיע על התוכנית, מה גם שטווח גילאים גדול מדי מקשה על תיכנון תוכנית שתעניין את כל הקהל. אין רע לדעתי בטווח גילאים מהתיכון ומעלה.

LordNor

New member
אני אשמח מאוד אם תהיה מסיבה בחיפה

במיוחד שזה לא יהיה ביום שישי/שבת.... אם אפשר לקבל מידע על המסיבה הזו....ההודעה הזו מיועדת לתומר דרזנר!

שישבת?

לא נראה לי שזה משנה אם זה יהיה באמצע השבוע, כי כמו שראיתי במסיבת הסילבסטר (בחיפה..!
) שהייתי בה שנה שעברה, כמעט כולם הבריזו בבוקר מבית ספר.. כולל אותי כמובן... הא הא..
ואחרי זה אמרו לנו, כעונש, שנכתוב עבודה על סילבסטר הקדוש, מי הוא היה ומה הוא עשה, ושנרשום למה הברזנו מבית הספר וכו וכו.. אז עשינו איזה דפ פיצפון עם העבודה, ואני כותבת ככה- "למה הברזתי מבית הספר? כי הייתי עייפה..!!" כאילו כזה...דהה??? מה הם רוצים, שנבוא ונישן על השולחנות בבית ספר? בכל אופן, בסוף מעולם לא הגשתי את העבודה הזו וגם לא אמרו לי דבר על כך...

LordNor

New member
אני מבין הבעיה. ואני יודע שלכולם

נוח שהמסיבות יהיו בשישישבת, אבל בגלל שיש לי אמונה בדת וכן ללקויי שמיעה אחרים כמוני שיש להם אמונה בדת (כלומר דתיים) לא אוכל להשתתף במסיבות שמאורגנות דווקא בשישישבת. האמת אף פעם לא הייתי במסיבה של לקויי שמיעה בגלל שרוב המסיבות היו בשישישבת. הייתי רק במסיבות של שומעים וביה"ס שמאורגנים בימי חול... אשמח מאוד אם תהיה מסיבה אחת שתאורגן בחופשת חנוכה ואני מקווה לבוא (לא מתחייב!).. אני מאמין שהייתה מישהי שדיברה כבר עם לב ותומר על אירגון מסיבות בימי חול אני לא אומר לעשות מסיבות בימי חול אלא אם אפשר... אבל בעיקר שיהיו בימי החגים כלומר חופשת חגים...מה דתעכם?

המרחפת

New member
מסיבות סילבסטר

מטבען, נערכות בערב הסילבסטר, דהיינו, ה-31.12. כל ההיגיון אומר שהמסיבה תהיה בדצמבר, ביום שני (ולא שישי) ה-31. באשר לשאר המסיבות- בת"א נערכות מסיבות רבות בימי חמישי (המסיבות של שמע), ואלו שמתקיימות בחופשים, נערכות גם באמצע השבוע. יפה שאתה מבקש בנימוס- אולי תפנה בבקשה שכזו למארגנים עצמם?

אנחנו מאד מצטערים

שמהסיבה תתקיים ביום שישי. וזה מאד מפריע לחרשים דתים.מר.לב ברימן עלה נושא שתתקיים מסיבה ביום חמישי.לצערי רב אנחנו (צוות) מתנגדים כי רב חרשים חילונים שמעדיפים לצאת לבילוי ביום שישי וחוץ מזה הרבה מהם לומדים ביום שישי.אין טעם להבריז לימודים. בפברואר רב סיכוי שתתקיים מסיבה ליל אהבה ביום חמישי.(לא מבטיחים) שיהיה לך יום טוב!

LordNor

New member
תודה ללב ברימן על ניסיונו לשכנע

לארגן מסיבה בימי חול שלא עלה בסופו של דבר.... אם תהיה מסיבה בימי חול אשמח אם יודיעו לי על כך מראש.....

אהמ

מסיבה בשישישבת - לא. מסיבה לזכר קדוש נוצרי - כן? בערך כמו ללכת להתפלל במסגד ביום שלישי במקום ביום שישי, לא? (חוץ מזה שמובטחת שם סקילה מיידית באבנים)

היי חב´רה

היי חברים! שמי לימור אדרי והופעתי מספר פעמים כאן בפורום. גם אני לקויית שמיעה. אני מקריית שמונה, ולמרות המרחק הייתי מעוניינת שיפתחו מסיבות לגיל שלי אני בת 14.5 ולפי דעתי אין הרבה בחורים כמוכם שמוכנים להעלות את המורל ולעודד את קהילת לקויי השמיעה בגיל שלי. לתשומת לבכם לאב יו לימונדה!!!

למעלה