שלום לכולם יש עוד טיפה מקום בישבילי

לילה טוב לפורום הישנון !

אני מקנא בכל הישנונים, אי לזאת החלטתי להזדנב למיטה. ועל כל אילו המתכוננים להשכים קום נאמר ``אל תהי ער בין הישנים`` אגיטן נאכט = אנא אוח`תונאך

שושי 13

New member
בקר טוב וצהריים טובים ליאמאנים

איפה אתם?? כל יום מופיעים כאן פחות ופחות אנשים - מה יהיה איתכם יאמאנים?

שושי 13

New member
כן לצערי, ישנון לגמרי ../images/Emo4.gif

אם זה ימשיך כך ייסגרו לנו את הפורום, אין לי מושג לאן נעלמו כל היאמאנים וחבל מאד.

מה יסגרו? מי יסגור?

אני פה
אבל תמיד כשאני נכנסת הכל נשאר אותו דבר! אולי תביאו איזה נושא שנוכל לפתח?

קריינא דאיגרתא איהו להוי פרווקנא

כמשל הקדמוני שהיודע לקרוא את האיגרת, הוא הוא שיהיה השליח המיועד. ואם יש לך נושא מעניין את מוזמנת להעלותו על מנת להוציא את הפורום מקפאונו.

דווקא אני חשבתי...

לכתוב על העלייה של תימן שנקראה "מרבד הקסמים"... תמיד אני מתרגשת מהסיפור הזה מחדש! לשמוע את סבא,סבתא אבא, אמא מספרים את זה בהתרגשות
וגם יש לי תמונות... אתם מעוניינים?

שושי 13

New member
מעוניינים מאד מאד, יאמאנית../images/Emo13.gif

יאלללה תביאי את הסיפור, אני מאד אוהבת לשמוע את הסיפורים האלה.

אה, את בטח מתכונת

למרבד הקסמים המשוכלל של כבוד הרה``ג עליבאבה, בגלל שלא היו לו סוואמין, נחסך ממנו להלקח בציציות ראשו כמו חכם חצקאל מבגדד לירושלים

שלום לכולם יש עוד טיפה מקום בישבילי

האם יש מקום בניכם גם ללא תמנים אני נשואה לתמני , אז מה אתם אומרים יש כניסנה או לצאת החוצה

אריליו

New member
באופן הזוי כל שהוא

אני חושבת שגם אם לא היית קשורה לתימנים בכלל בשום אופן שהוא היית בבחינת ברוכה הבאה... :)

../images/Emo24.gifבוקר טוב לכולם

שיהיה לכם יום מקסים, עקב בעיה טכנית אאלץ להיעדר מהפורום למס' ימים...אכנס כשיזדמן - שיהיה לכם אחלה יום

שושי 13

New member
בקר טוב תיקי, בקר נפלא לכולם

עורו אנשים, הבקר כבר כאן והיכן אתם? ספרו מה מעשיכם במשך היום? מי עובד, מי לומד ומי סתם מתבטל, ספרו קצת.

שושי 13

New member
ברוכה הבאה בהחלט ובקר טוב לך../images/Emo140.gif

אמנם זה פורום יאמאני אבל יש מקום לכולם, מכל המינים ומכל העדות. היי ברוכה ותהני באוהלנו.

למעלה