שלום לכולם! יש פהברנקו וייס?

shiroosh999

New member
שלום לכולם! יש פהברנקו וייס?

טוב קודם כל אני מישהי מאוד מוכרת מקרב ברנקו וייס מופת ז3 לאלה שלא יודעים.... קולנית ומלאת אנרגיה אני מקווה שמישהו יגיב לזה חוץ מזה אני גם פסיכולוגית מעולה, תשאלו את החברות שלי, אני אשמח אם מישהו יפנה אליי בכל בעיה... או בפורום (אם זה לא אישי..) או בהוטמייל: [email protected] תודה לכולם שיר

maayanot

New member
פייר...

לא כל כך הבנתי אותך.... את מיחצנת את עצמך? ורם כן, למה?

shiroosh999

New member
כן אולי...

אולימ אני מיחצנת את עצמי... למה מה רע? אני בסך הכל מחפשת מישהו בפורום המשעמם הזה שמכיר אותי (ויש הרבה, אל תדאגי לגבי זה אני לא שוויצרית בדרך כלל....). אני מחפשת מישהו להתכתב ותתפלאי יש כבר לפחות 5... שיר

man15

New member
אני מברנקו ... ואני חושב שאני מכיר

אותך ... את כתבת כתבה בעיתון ... "שיר באוויר" ? ? ? ?

shiroosh999

New member
שלום לצדיק בסדום...

כן זו אני הילדה הקטנה והמשקפופרית כל העולם אבל כל העולם שמע על הכתבה שלה... אל תצחק עליי ועל הכתבה (אם טרחת לקרוא אותה)... אני אשמח אם עכשיו אחרי שאתה מכיר אותי ויודע מי אני תספר לי קצת על עצמך. באיזה כיתה? בן כמה? היית בפורים? למה התחפשת? וכו' וכו'... תודה שיר

shiroosh999

New member
היי

מי מזה אלה או אמיר??? ולמה אתה מותח עלי ביקורת מי מרשה לך בכלל...

shiroosh999

New member
טוב שלום לך אמיר...

אני כבר יודעת מי אתה... ואתה לא תרד עליי בלי שביום שבת אני ארד עליך ואהרוג אותך. אז תתכונן לכך שלא יהיה יותר אמיר ותהנה מהימים האחרונים שלך כאמיר, תלמיד, צופה, מדריך ואחראי מחסן... שיר

man15

New member
את מכירה אותי ..

זה אביחי ... נו הבחור שכתב על הנוער העובד והלומד !!!

shiroosh999

New member
הי אביחי

תתעלם ממה שרשתי עם הקללות זה היה לפני שראיתי אתההודעה שלך... חוץ מזה אני צריכה לחפש את השם לך כמו מחט בערימת שחט אז די עם הכינויים האלה

למעלה