שלום לכולם-יש תמונות!

sariteran

New member
שלום לכולם-יש תמונות!

אני לא מאמינה שאני ערה בשעה כזאת, אבל לפני כמה שעות גמרנו לראות את סרט הוידאו של החתונה, והיה כ"כ מרגש שאני מרגישה שהתחתנתי שוב. האדרנלין עדיין זורם ואני לא מצליחה להירדם, אז החלטתי לנצל את ההזדמנות ולהעלות את התמונות שקיבלנו. תהנו! התמונה הראשונה - אני מתאפרת...

sariteran

New member
אתי ואני

ורק להזכירכם- כל הקרדיט על המראה שלי שייך לאתי (נשיקות, יקירתי...)

שירי71

New member
זה נורא יפה התמונה הזו

כאילו אתם יוצאים מהמסגרת של התמונה (באמת תמונות מאד יפות אני ממשיכה)

לימורי

New member
המון מזל- טוב !

לא הייתי כאן הרבה זמן וזה נורא כיף לחזור ולראות את התמונות. פשוט מקסים ! הגן נראה ממש משגע !

sariteran

New member
"דרך ארץ" לפני הגעת האורחים

(הכסאות עדיין מקופלים כהגנה מפני הלחות)

שירי71

New member
לשריתערן

הי, אני כעת ערה איתך שרית... התמונות שלכם פשוט מקסימות! אתם נראים כל כך חגיגיים ומתרגשים והצבעים... והצילום - מי שצילם עשה עבודה נהדרת עם הרקעים וכאלה... והמקום דרך ארץ פשוט מהמם! והתאורה! ואפשר לשאול מי עשה לכם עיצוב של המקום והחופה? כי זה פשוט מדהים! הקיצר שיהיה לכם תמיד יפה ומרגש כמו בחתונה כי זה נראה פשוט מדהים.

sariteran

New member
הי שירי- נחמד לדעת...

...שאני לא המטורפת היחידה שערה בשעות האלה... המון תודה על המחמאות, אני ממש מתרגשת לחלוק את התמונות עם כולם כאן, ואני שמחה שאהבת אותן. "דרך ארץ" הוא אכן מקום מדהים לטעמנו (טוב, נו, התחתנו שם,לא?) והמקום יפהפה באופן טבעי. את הדובדבן שבקצפת (העיצוב) סיפקה מעצבת מוכשרת בטירוף ששמה ניבה. היא גרה בהרצליה ופירסמתי את הטלפון שלה בסיפור החתונה שלנו. אם תרצי, אצרף אותו שוב. אז שוב תודה, והיה כיף לחלוק איתך את ההתרגשות ONLINE... שרית.

שירי71

New member
שרית, אשמח לטל´ שלה...

לא מצליחה להעלות את ההודעה ההיא בחיפוש...

למעלה