שלום לכולם! כבוד על הפורום.... (-B

Made in ISRAEL

New member
שלום לכולם! כבוד על הפורום.... (-B

דבר ראשון אני חייבת לציין שהסמיילים פה מכוערים בצורה מפחידה... חוץ מזה ממתי בכלל הפורום הזה? וד``א... כל מי שרושם פה רשם בפורום יואל? FUCK DA WORLD MICHAL

N W A

New member
מיכל מה המצב ילדה?

כנראה שהיה לך יום רע אבל זו לא סיבה להעליב ציבור שלם של סמיילים שלהגיד שהם מכוערים זו הערה גזענית... לא סתם, אבל ברצינות- מה קרה חמודה? מה העולם עשה לך שאת רוצה **** אותו? תחשבי חיובי חבל על סתם הודעות עצבניות. וכדי לא לבזבז את ההודעה שלי הנה כמה קישורים טובים במיוחד אחים ואחיות אז תיהנו:

Made in ISRAEL

New member
לא קרה לי כלום...

אבל פשוט כואב לי הלב על הפורום שלנו באייאואל.... )-: והסמיילים האלה שוב מציקים לי... אני לא גזענית, תשאלו את החברים שלי אני האחרונה שתהיה גזענית למשהו! סתם סתם... אני צריכה להתרגל FUCK DA WORLD MICHAL

A&A

New member
את גזענית לתפוזים עם פרצופים

זה שהם מגעילים את הנשמה לא אומר שאת צריכה להגיד את זה בפורום תאמת גם העננים האלה בצד לא משהוא אבל אין הרבה ברירות

אנקונדה

New member
B-p :cool: :) 8-p הנה לך!

:)))))))))) סתאאאם יש לך זכות לפתח נוגדנים לסמיילים אבל באמת, הם לא חמודים????

תותי-בת

New member
שלום גם לך מיכל... דבר ראשון אני חייבת לציין שהתפוזים הקטנים ממש מתוקים לדעתי, אבל על טעם וריח אין מה להתווכח.... חוץ מזה הפורום הזה קיים משהו כמו... אמ... ארבעה חודשים ככה פחות או יותר, ואני כתבתי פעם אחת ביואל עד שהפכתי להיות מנהלת הפורום בתפוז, אנג`וי איט, ליאת.

למעלה