שלום לכולם- כמה הערות על מאיה...

שלום לכולם- כמה הערות על מאיה...

קודם, היי! אני חדש כאן סחטיין על הפורום. עכשיו לתעכלס.... למאיה בוסקילה יש ללא ספק מנהר קולי נדיר ויפה להפליא! הכל טוב ויפה. אבל... 1. היא מידיי מתאמצת ומרימה את קולה חזק יתר על המידה והצורך, מה שגורם לשירים מדהימים כמו: 'סיפור מכור' ו-'הלב' להישמע צעקניים וחבל!!! אם הדרכה יותר טובה היא תישמע טוב בהרבה ולא תצעק! לפעמים זה נראה כאילו היא חושבת שהיא כריסטינה אגילרה. 2. האלבום שלה חביב להפליא, רק חבל שיש שם רק 10 שירים זה ממש מעט!!! 3. אני חושב שהמפיקים שלה טועים שהם מקטלגים אותה בתור זמרת מזרחית! הם גורמים לה להיות מוגבלת לשטח וקהל מסויים. הדבר היחיד שמחבר אותה למוזיקה מזרחית זאת העובדה שהיא בחרה בכותבים ומלחינים שרובם עובדים עם זמרים מזרחיים. לסיום: אומנם מה שקובע כאן זה הקול והמוזיקה אך גם זה חשוב, ופה יש בעיה גדולה אתם מזה מגזימים!!!! היא ממש לא פ-צ-צ-צ-ה!!! היא חמודה+ לא יותר! הפנים שלה מעט נפוחות. טוב- הגוף שלה אחלה! שיהיה לה בהצלחה!

BravE NeW BoY

New member
היי היי

בקשר ל-1: אני לא חושב שהשירים צעקניים מידי..לדעתי הם במידה הנכונה.. 2. גמני התאכזבתי שיש רק 10 שירים..אבל כל השירים מדהימים אחד אחד..אז זה מכפר על זה.. 3. היא זמרת "ישראלית"(
)..ולא מזרחית...וככה הרוב מקטלגים אותה...

../images/Emo24.gif וולקאם לפורום ../images/Emo13.gif

נשמח אם תספר מעט על עצמך ותקרא בנוסף מה שכתוב כאן.
כעת למה שכתבת : 1. אולי לעיתים מעט אבל בגדול זה הסטייל שירה שלה וזה נשמע מעולה לרב
אני לא חושב שהיא חושבת שהיא כריסטינה אגילרה משום שהיא נשארה עם שמה כפי שהוא - מאיה בוסקילה ולא שם במה אחר וכד' - בכל מקרה , היא מנסה להיות רק מאיה , פשוט מאיה כמו שהיא - וברור שאפשר למצוא בזה דמיון לזמרות אחרות שאנחנו מכירים עד היום. 2. אכן חבל שיש רק 10 שירים וזה אלבום די מדהים לטעמי
3.כרגע רב השירים שלה דווקא אינם מזרחיים\ים תיכוניים אלא די ישראליים בהגדרתם ואני אכן חושב שכדאי לה להתמקד בזה .

תגובה ......

1. לפי דעתי כל פעם שמאיה צועקת היא נשמעת מעולה .. אבל היא בעייתית בהופעות שלה במיוחד בהופעה שהיתה ביום העצמאות (רק בגלל הרוח) היא כל הזמן שינתה את הקול שלה בהתחלה היא צעקה כמו כרסטינה אגילרה ואחר כך שרה חלש כמו ב"יש בליבי כינור".. היא צריכה להחליט באיזה סיגנון היא רוצה לשיר את השיר ... 2. האלבום שלה מצויין וזה מחפר על המיעוט בשירים. 3. זמרת מיזרחית ??? עד עכשיו היא הוציאה שירים דיי ישראליים . ולפי דעתי היא ממש כוסית .. רק חבל שהיא התחילה להתלבש צנוע בזמן האחרון ... כי גם זמרות בחו'ל מתלבשות בצורה חושפנית ומעריכים אותן יפה מאוד ....

עמית, איזה שטויות...

מי שמתלבשת חשוף לא מוערכת נכון, מה גורם לך לחשוב שאם היא תתלבש חשוף הא תוערך נכון מבחינת המוסיקה שלה? תדע לך שרב האנשים שלא ממש מכירים את מאיה חושבים שהיא פרחה בגלל שהיא מתלבשת ככה... בקטע שהיא צועקת כזה, היא נשמעת ממש דרמטית כזו, כמו שריטה עושה, בעייני זה כ"כ מכוער ולא מרשים... היא פשוט מקלקלת לעצמה. ובנוגע למה שנאמר מלמעלה, יש לה גוף פצצתי אבל פנים של מתאגרפת מכוערת...

מה ??? מאיפה באת ??!!

אני לא אומר שיעריכו אותה יותר אם היא תתלבש חשוף .. אני אומר שלא יעריכו אותה פחות אם היא תתלבש חשוף.. וזה לא אותו הדבר !! וכל האנשים שלא התלהבו מהקול שלה יתלהבו מאיך שהיא ניראת וזה מצויין .. ובקשר לצעקות שלה זה עניין של טעם ולפי ההודעה שלך לא ניראה לי שאת כל כך אוהבת אותה ...

אנחנו בכלל לא רבים...

חלילה! זו הדיעה שלי וזו הדיעה שלו, זה נראה כאילו אנחנו רבים כי הדעות שלנו מוקצנות כל אחד לצד אחר... אבל ממש לא רבים. נכון עמית אח שלי?

k a b o o k

New member
ברוך הבא לפורום../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

לגבי מה שכתבת.. 1, קורה לפעמים, בד"כ לא, שהיא קצת עולה בקול יותר מדי, וצורחת
, ופעמים רבות שהיא עושה את זה, זה דווקא מוסיף
2, 10 שירים זה באמת מעט
3, לא שמעתי על זה שהם "מקטלגים" אותה כזמרת מזרחית, אז לא יכול להגיב על זה.. לגבי המראה: על טעם ועל ריח אין מה להתווכח
לדעתי היא מהממת, פצצה ויפה
ולדעתך לא..

למעלה