שלום לכולם,כמה זמן לא נכנסתי לפורום

כוכבה 27

New member
שלום לכולם,כמה זמן לא נכנסתי לפורום

המצב אצלנו בעכו לא כל כך טוב,במיוחד ביום רביעי וחמישי שהיו הרבה מטחי קטיושות והרבה הרוגים אצלנו בעכו ביום שישי נסענו עם כל המשפחה שישי שבת לבית מלון בשפיים לנוח קצת,ומאוד נהנו,עד שבלילה שמענו את המטח של הקטיושה של חדרה שהכניסה אותי לפחד עוד יותר. אתמול הייתי בהופעה של ריטה ONE,ריטה הייתה יפה ומדהימה כמו תמיד,המופע היה עם המון תפאורות ומאוד מושקע לא ראיתי דבר כזה בארץ,אור כחלון היה הרקדן הראשי של המופע הוא וכל הרקדנים והשחקנים היו מדהימים. שבוע טוב ושקט לכולם,כוכבה.

lir2004

New member
אני שמח לשמוע

שאתם בסדר, ושנהנת בהופעה של ריטה, שהיא אכן זמרת מדהימה!

כוכבה

אני שמחה שיצאתם קצת לשנות אווירה.. ולנסות איך שהוא לשכוח לכמה זמן את המצב (לא שזה עוזר) ושנהנת בהופעה של ריטה

yaelala14

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifהעיקר שנהנית..

אור כחלון הזה=\ שי פרטוש היה צריך לזכות! אני אגיד לך את זה שוב.. אם תרצי את תמיד מוזמנת לירושלים! תשמרי על עצמךך כוכבה!

1מאיוש

New member
כוכבה נחמד שיצאתם לחופשה

זה טוב כדי קצת להרפות מהמצב הקשה ולנוח.. זה תמיד עוזר ששמעתי על כל הבאלגן שהיה בעכו ישר חשבתי עלייך וקיוותי שהכל טוב. שמחה שנהינת בהופעה של ריטה היו מהמופע הזה המון תגובות חיוביות תשמרי על עצמך ותהני איפה שתוכלי

היי כוכבה,

את תראי שאת תרגישי יותר טוב וקצת יותר בטוחה... אולי תסעי להתארח אצל משפחה? אני כתבתי אותי ואת המשפחה שלי בפורום בתפוז של אפשרות להיתארח באזורמסויים-כדאי לנסות

כוכבה 27

New member
תודה רבה לכולם על הדאגה

והתמיכה זה מאוד מחמם את הלב,אבל אין כמו הבית

למעלה