שלום לכולם...כמה מילים...=]

The Lost Girl18

New member
שלום לכולם...כמה מילים...=]

טוב לא יוצא לי לכתוב כזה הרבה בפורום כמו פעם.. כי אין זמן וגם ככה אפ'פעם לא הייתי פה ממש מהדומיננטיים.. אבל יש פה כמה אנשים שסתם רציתי להגיד להם תודה..על הכל..באמת.. בכללי חלקכם תקבלו את המכתבים, וכמה כבר קיבלו..=] קיצר אני טסה לאירופה.. ורק רציתי לסגור כזה מעגל פה.. לוידעת למה, סתם הרגשה שאמרה לי לכתוב איזה משהו פרידה לחלק ממכם שאני לא כזה בקשר איתם.. אז אנשים תשמרו על עצמכם!, אני אשמור בוודאות..וזהו..חוזרת עוד חודשיים בעזרת השם.. תהנו מהופעות, תהנו מרגעים, תעשו מה שטוב לכם ותהיו עם מי שכיף לכם איתו.. תהנו מהכל ותנצלו כל שנייה..תאמינו לי=] ועכשיו דיי לחפירות האנשי חכמה.. שיהיה לכם אחלה חורף אנשיייים.. אוהבת המון.. לירון..=]

Ohad2365

New member
הוו אנחנו לא מכירים כלכך חח אבל

תהני המון תשמרי על עצמך תחזרי עם שלל תמונות הא?P: שנראה כמה נהנת :) בטוח שתהני אז... שוב.תהני:]

Z A M i

New member
יצאת חופרת..

(זה הזונות). סתם,נשמה..תהני! אני נתגעגע ממש! היום בעה תקבלי את המכתב שלך.

הולצ

New member
התבלבלתי בשרשור ../images/Emo6.gif

אבל תהני לך

izzys

New member
אללה לירון, תעשי חיים מותק ../images/Emo13.gif

כשתחזרי בע"ה תקבלי כבר את המפרט המיוחל
.

לירוניייי!!11

מקווה להספיק להביא לך גם אני מכתב. כפרעלייך, תהני הכי שיש.
אני יודעת כמה חיכית לזה

The Lost Girl18

New member
תווווודה נששששמווווותתת=]

חיכיתי חיכיתי.. להשתחרר ולטוס ביחד..לא יודעת אם לסרביה אבל סבבה..=] חח אוהבת אתכם.. נעממממה אין לי מילים..ואלה שהיו לי, הוצאתי בכמה מכתבים שהבאתי לך=] אני אוהבת אותך..אוווף באמת!!!!!!!!!! ענברי יהיה טובי חסר לך שאת לא באה היום.. זמי כנ"ל.. יהיה כייייייפי.. שני את אהבת חיי=] אני אתגעגע לריבים שלנו..ושעומרי מתעצבן מהצד..חחח..=]

למעלה