שלום לכולם כמה שאלות/משתדל לא למחזר

שלום לכולם כמה שאלות/משתדל לא למחזר

שלום........ עניין אותי מאוד המושג קופירייטר הבנתי שמדובר באחד שמגיש רעיונות פרסום אני אשמח לקבל מידע מורחב על זה כמו גם איפה אפשר להשיג מידע אודות צורת הגשה ואיך קוראים לתחום מבחינה אקדמית שמגדיר את התחום של הקופירייטר. ושאלה חשובה לא פחות הבנתי שסדנאות לעיצוב מוצר אני לא אמצא באילת וגם שיש מסלול בבצלאל שנקרא עיצוב תעשייתי אני אשמח לקבל מיקוד על התחום עיצוב מוצר למשל ספרים שעוסקים בנושא בעברית שבהם משתמשים בתוכנית הלימודים והדגש הוא על עיצוב מוצר. אם יש במידה ואין להשיג כזה ספר אני אשמח לרכוש תמורת כסף כמובן מידע מסוכם מבוגרי בית הספר. תודה....... ואחלה שבוע לכולם......

e e e 3

New member
לגבי הקופירייטינג - יש פורום טוב

בתחום הזה בתפוז. זה נקרא: שיווק ופרסום. מומלץ.

אני במקומך...../images/Emo9.gif

הייתי עוזבת את אילת ל4 שנים,מתמקצעת במשהו וחוזרת לשם להרים את פני העיר עם העיצוב שלמדתי.ויש שם הרבה מה לעשות בכל תחומי העיצוב. לדעתי, רוב המרכזים ובתי המלון הרציניים משתמשים בשירותים של משרדים מת"א,כי אין מענה בעיר. ואתה כרגע ממשיך את השרשרת של הבינוניות. מה נראה לך שאתה יכול ללמוד תוכנה או הגשה מאיזה משפט וחצי של בוגר בצלאל? יש לי חדשות בשילך.בוגרי בצלאל ושאר האקדמיות "הנחשבות" מתחילים ללמוד באמת רק עם סיום הלימודים באקדמיה!עד אז הם רק רוכשים ידע ולא ממש יודעים איך ליישם אותו...הנסיון עושה את שלו, אבל אין ספק שהרבה ידע בסיסי נרכש במוסדות. לפחות בבצלאל ובמכון הטכנולוגי.לגבי השאר גם זה לא מי יודע מה... (הכל לגבי עיצוב תעשייתי כמובן,שאר המחלקות אני לא מכירה מספיק את הרמה). אז ידידי, די לחרטה ולבינוניות,אני כבר 7 שנים בעסק וכל יום לןמדת משהו חדש,אז תיקח את עצמך קצת יותר ברצינות אם אתה רוצה שאחרים יעשו כן, ותלמד במסודר עיצוב,גם אתה תאמין יותר אז בעצמך. בהצלחה, יפעת שגב מנהלת הפורום

פפריקה אני אולי לא מבין בתוכנות

אבל תרשי לי ללמד אותך משהו על החיים שהוא קצת יגמד פערי האגו שפתאום פרצו להם גבולות ג'ימי אנדריקס אחד מענקי הרוק בעולם עשה מהגיטרה קסמים שעד היום, אנשים מנסים בקושי רב לחכות. ג'ימי אנדריקס מעולם לא למד גיטרה אצל איזה מוזיקאי או בבית ספר למוזיקה. יתרון נוסף של למידה עצמית, היא להיות בלי דעה מקובעת וזה מאפשר ביטוי חדש של יצירתיות, כשאין חוקים נוקשים. אני למדתי בודהיזים פסיכולוגיה טאי צ'י (בקבוצה) פילוספיה של המזרח, מדיטציה ופרחי באך ושלל תחומים חופפים בארבע שנים האחרונות ואת זה עשיתי נחשי? בכוחות עצמי. הכישרון הוא חומר הגלם העיקרי מעצב צריך להביא את הדמיון שלו אל הפועל וללמוד איך לעשות את זה זאת השורה התחתונה. אין לי ספק שאני יצליח.

jimibar

New member
אין ספק שתצליח ! אבל אני כאחד

שמעריך עד מאד את גימי הנדריקס (עם ה ) ואת המוזיקה שעשה , וכסטודנט לעיצוב תעשייתי, וגם כאדם שמכיר את פפריקה כמרצה , מיעץ לך לקרוא שוב את מה שהיא כתבה כיוון שכל מילה שלה נכונה !!! וגם שלך, גימי הנדריקס היה אחד מיני רבים ואין ולא יהיו כמוהו וכאלו שרצו להגיע לרמה שלו היו צריכים ללמוד הרבה מאד אצל מורים וגם לבד. אז כח את זה בחשבון ! מעבר לזה כשגימי היה בן 5!! אבא שלו קנה לו גיטרה ומאז הוא מנגן ! והיה לו מורה ! דוד שלו !! אז אם אתה מגיל חמש מתעסק בעיצוב - תבורך ! בקיצור תמיד טוב ורצוי ללמוד גם מאנשים אחרים -זה יותר קל ונותן לך בסיס שאם יש לך כישרון תוכל לעבור את רמת האנשים שמהם למדת ... ובקיצור שיהיה בהצלחה בכל דרך שתבחר.

אוקיי אולי הדוגמא עם ג'ימי לא הייתה

מדוייקת אבל הבנת את הרעיון יש לי אנטי נגד מוסדות לימוד ושים לב למה שאמרתי אודות חוקים נוקשים סבבה....... אגב יצחק תשובה אחד מאלי ההון בעולם התחיל את הקריירה העיסקית שלו בתור עובד בשוק היום יש לו שטחי נדל"ן ודירות בהיקף באמת עצום בארה"ב..... יש אלף דוגמאות ויש לי את היומרה לחשוב שאני אחד מאותם בעלי יכולת, זה עניין של הערכה והכרה עצמית וגם אמונה, אלה אלמנטים שיוצרים יותר מתמונה אלה אלמנטים שיוצרים מציאות. צ'או

יאללה לך תגשים את החזון!../images/Emo140.gif

מחכים לשמוע ממך,אז תזכור מי היה איתך פה בתחילת הדרך. בכל אשר תבחר,שיהיה בהצלחה! יפעת שגב מנהלת הפורום

SShirly

New member
תתפלא לשמוע../images/Emo13.gif

אין הרבה ספרים שלומדים איתם. לא אצלנו בכל אופן. אצלנו העיצוב הוא מעשי: מיליוני דגמים, מוצרים, טכנולוגיות שבסה"כ נותנות לך את האפשרות לעבוד בעתיד. כדי להכיר מעט את התחום אני ממש ממליצה לך להגיע לימי עיון של מוסדות שונים שמלמדים את התחום הזה. מי שאוהב את התחום - בשבילו זה עולם ומלואו. מי שלא אוהב את התחום - מאוד יסבול אם יתחיל. זה תחום שדורש הרבה משאבים, כח, סבלנות, יצירתיות והמון סבל בסופו של דבר. כי קשה ליצור וקשה לייצר. אבל כשמצליחים - יש המון סיפוק ואהבה. אני פוחדת שיכעסו עלי אם אומר את זה, אבל אני רואה לנכון לציין: בצלאל יש לה מוניטין גבוה בכל הארץ, שם אפילו במדינות אחרות והיא יצגה אותנו בכבוד לא פעם ולא פעמיים. אבל בצלאל מלמדת פילוסופיה של אומנות ועיצוב וכשאתה מסיים ללמוד אתה קצת תקוע. אתה לא יודע מה לעשות עם כל הפילוסופיה הזו שרכשת לעצמך. נסה למצוא מקום שבו ילמדו אותך גם לעבוד. איך להתמודד מול העולם. כי עולם העיצוב מתוסבך ויש בו המון תחרות. צריך אוסף של תכונות מסויימות שבלעדיהן לא תגיע לשום מקום. עיצוב זה תחום שלא חייבים ללמוד במוסד, אבל טכנולוגיות לעבודה, יצירת מודלים - זה, לא לומדים מספר. אתה יכול לקבל מושג על התחום דרך הרשת ו/או הספרים. אבל ללמוד? עם כל הכבוד, לא תצליח בשום מקום שאינו מוסד לימודי או מקום עבודה שיהיה לו המון סבלנות ללמד אותך, מאפס. אני לא מזלזלת בידע וביכולות שלך, חס וחלילה, אבל יש דברים שאי אפשר ללמוד מספר אלא רק מהניסיון. לפעמים צריך מורה ולפעמים צריך לדעת למצוא מורה טוב.

לגבי בצלאל...../images/Emo97.gif

לדעתי,זה המקום שמוציא סטודנטים עם הכי הרבה ידע ויכולת אמיתית לעבוד. בבצלאל משלבים בצורה מעולה בין הקונספט לייצור המוצר,לא קיצוני לשום כיוון. לעומת זאת,סטודנטים שמגיעים אלי ממקומות אחרים,בד"כ הם בעלי ידע נמוך יותר בתחום. אפשר לומר שהמכון הטכנולוגי קרוב לבצלאל,השאר הרבה מאחור... יפעת שגב מנהלת הפורום

למעלה