שלום לכולם כמה שאלות

Boxline

New member
שלום לכולם כמה שאלות

קודם כל אציג את עצמי, אני אמיר מירושלים. אני קורא כאן הרבה אבל אף פעם לא יצא לי באמת להגיב אז אני רוצה לשאלות כמה שאלות, איזה 5-6... וכמובן סלחו לי על הבורות בנושאים מסוימים.
האם יש מכוני קיקבוקס בירושלים ?
האם מר אורי צבי, מנהל הפורום, הוא יו"ר איגוד הקיקבוקס? ומה אתרו באינטרנט?
למי אני פונה כדי להתחיל אימונים בקיקבוקס?
אני אוהב אגרוף בתור חובבן אבל אף פעם לא יצא לי להתאגרף אז החלטתי לנסות את תחום הקיקבוקס שמשך אותי בשבועות האחרונים
איפה כדאי לקנות יותר ציוד בדו-קרב או בבש-גל ?
כשמתאמנים בקיקבוקס מתאמנים יחפים?

Boxline

New member
שאלתי הרביעית היא

האם אימוני קיקבוקס פוגעים בגדילה ובהתפתחות לבני נוער שעדיין בגיל ההתבגרות ?

AmitNHB

New member
אני אענה על השאלה הרביעית.

לא. מה שפוגע, או יותר נכון יכול לפגוע, זו עבודה עם משקולות שלא נעשית בצורה מבוקרת ע"י מדריך מוסמך, ויש גם לצרוך סידן בכמות מספקת (מה שגם ככה רצוי מאוד בגיל התבגרות). ישנם עשרות אלפי בני נוער בארץ ועוד עשרות מיליונים רבים בעולם העוסקים באומנויות לחימה (כמו הקיק בוקס) או בענפי ספורט אחרים, ככה שאין לך מה לדאוג.

ואוסיף על כך,

כי ההיפך הוא הנכון,האימונים בקיק-בוקס,מועילים ומסייעים בגיל הגדילה ובחיים בכלל,הן מבחינה מנטאלית והן מבחינה פיזית.

שלום אמיר,

הרשה לי לברך אותך על הצטרפותך לפורום,אני מאמין ומקווה כי תמצא בו הרבה תשובות לשאלותיך בתחום אומנויות המגע המלא בזירה. התשובות לשאלותיך: 1. ישנם מכוני קיק-בוקס בירושלים והמאמנים אנשי מקצוע,הינך מוזמן להיכנס לאתר "הלוחם המובחר" אשר נמצא בפורום במדור "קישורים"ושם תוכל למצוא רשימה מסודרת ומפורטת של מועדוני קיק ותאי בוקס ברחבי הארץ. 2. אני,אורי צבי,מנהל הפורום,יו"ר האיגוד הישראלי לקיק-בוקס,ועוד כמה תפקידים נוספים אשר נטלתי על עצמי בכדי לקדם ולדחוף את הענף קדימה.כתובת אתר הבית שלי מצורפת בסוף מסר זה ובמקביל הינך מוזמן להיכנס בפורום זה לסעיף "קישורים" ולהיכנס לאתרים נוספים בתחום. 3.כל שעליך לעשות,בכדי להתחיל להתאמן בקיק-בוקס,הוא לגשת למועדון קיק-בוקס הקרוב לאיזור מגוריך ולהתחיל להתאמן. 4.גם חברת "בש-גל" וגם "דו-קרב" מוכרים ציוד ברמה איכותית גבוהה,אני מציע כי תיכנס לאתרי הבית שלהם באינטרנט,ותראה מה מתאים לך. 5. בקיק-בוקס מתאמנים יחפים. שלך בפורום, אורי צבי,

בני קוגן מאמן בירושלים מואי תאי

בני קוגן מאמן בירושלים איגרוף תאילנדי, שזה די דומה. מועדון מרכזי: תיכון הגמנסיה העברית, רח´ אוסישקין פינת קק"ל, רחביה. סניפים: גילה, מתנ"ס גילה. פסגת זאב, חטיבת ביניים פסגת זאב. 052-2555056 רן.

למעלה