שלום לכולם, כנגר לשעבר

DIGITAL MAN

New member
שלום לכולם, כנגר לשעבר

ובהווה כאחד שמחפש תעסוקה, ראיתי שאין ברירה ועל מנת לחסוך בעלויות, אני צריך לחזור למקצוע הישן והאהוב, לא בתור מקצוע אלא כחובב כלומר לעשות עבודות קטנות לשיפור המראה בבית, הבעיה הגדולה שזה בית שכור, ברור שישנם דברים שעוברים איתך אבל בכל זאת. ראשית אני זקוק באופן דחוף לרוטר, חיפשתי ב"יד שתיים" יש שם מעט כאלה למכירה ויקרים, מה אתם מציעים לי לקנות בתור התחלה, (חברה הספק קוטר וכו") אני צריך סכינים להורדת פורמיייקה וגם סכין לזווית (קנטים) וגם מעוגלת לעץ מלא, היכן אני יכול למצוא את הכלים האלו ומה טווח המחירים אם ניתן לדעת בתודה מראש יוסי.

yulevi

New member
ראוטר התחלתי

מאחר והיית בתחום כמקצוען ,קל לך יותר לקבל החלטות איזה ראוטר,ומה המטרות העתידיות לשימושים איתו,במידה וזה רק להסרת קנטים הרי שגם ראוטר סיני בסיסי יכול לעשות את העבודה,וניתן לקנות אותם בסנטרים במבצעים שונים במחירים זולים,אני מתשמש ב 2 ראוטרים סיניים מספר שנים ומרוצה מהם אך כשאני משתמש לעיתים ברוטר מקצועי של חברים ,עם ביטים בלי קנה של חצי אינץ' ההבדלים הם שמיים וארץ טווחי מחיר לפשוטים ביותר ולפעמים הם מגיעים עם סט ביטים החל מ 400 שח והמקצועיים יותר טווחי המחיר הם בין 1400 שח ל 2800 שח

DIGITAL MAN

New member
תודה על תשובתך

כנראה שאתחיל עם ה"סינים" ונראה הלאה לאן זה מתפתח, תודה

DIGITAL MAN

New member
אממממ אחרי שנים שלא נגעתי במכשירים

האלה מן הסתם אני לא ראוי להקרא מקצוען, פשוט מתחילים מהתחלה

למעלה