שלום לכולם...כניסה ראשונה בעקבות ביקור ספונטני בחדר בצאט.... שנה אזרחית מוצלחת ומרזה לכולם
ג גלידונית New member 1/1/02 #1 שלום לכולם...כניסה ראשונה בעקבות ביקור ספונטני בחדר בצאט.... שנה אזרחית מוצלחת ומרזה לכולם
ר רונה 29 New member 1/1/02 #2 כל הכבוד... ברוכה הבאה../images/Emo24.gif ומה שלומך שנה טובה גם לך שירלי
ר רוייקו New member 1/1/02 #3 היי גלידונית.. את מוזמנת להיות חלק קבוע ולא ארעי בפורום.. אני מקווה שהניק לא מרמז על התמכרות לגלידה .. ברוכה הבאה ושנה טובה רוייקו
היי גלידונית.. את מוזמנת להיות חלק קבוע ולא ארעי בפורום.. אני מקווה שהניק לא מרמז על התמכרות לגלידה .. ברוכה הבאה ושנה טובה רוייקו
R RomiVais New member 1/1/02 #4 היי גלידונת - ברוכה הבאה!! ../images/Emo24.gif שתהיה גם לך שנה אזרחית טובה, מוצלחת ומאושרת במיוחד. אשמח אם תספרי מעט על עצמך... לילה טוב בינתיים, רומי
היי גלידונת - ברוכה הבאה!! ../images/Emo24.gif שתהיה גם לך שנה אזרחית טובה, מוצלחת ומאושרת במיוחד. אשמח אם תספרי מעט על עצמך... לילה טוב בינתיים, רומי
ג גלידונית New member 3/1/02 #5 תודה למברכים... אני בהחלט מתכוננת לבקר דרך קבע "בביתכם"... רומי , סיפרתי על עצמי, היום לפני שראיתי את ההודעה שלך. אם יש עוד שאלות או משהו מעניין שלא הזכרתי את מוזמנת לשאול... יעל
תודה למברכים... אני בהחלט מתכוננת לבקר דרך קבע "בביתכם"... רומי , סיפרתי על עצמי, היום לפני שראיתי את ההודעה שלך. אם יש עוד שאלות או משהו מעניין שלא הזכרתי את מוזמנת לשאול... יעל