שלום לכולם, כנסו בבקשה

ערן צור

New member
שלום לכולם, כנסו בבקשה../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

שלום, קוראים לי ערן. יש לי בקשה מאוד דחופה, אני מבקש עזרה מכל מי שיוכל לייעץ ולעזור לי בנושא הבא: אני בן 21, משתייך לקהילה כמובן, אחרי שנתיים בצבא בתחילה בתור חייל ולאחר מכן בתור מפקד בחיל קרבי בתפקיד קרבי כבר קרוב לשנה. בימים הקרובים חיילי הולכים לסיים את הקורס בו אני מפקד ולהפוך מחיילים למפקדים בעצמם אשר יקבלי עוד זמן קצר חיילים גם הם לידיהם. עד כאן עליי. עוד מלפני שנהייתי חייל ומפקד בער בי הצורך להיות "שגריר" של הקהילה בכל מקום אליו אלך ואכן תמיד כך ניסיתי לפעול ופעלתי. וחלום רטוב ישן-חדש שלי היה תמיד להעביר לחיילי שיעור מקיף על הומוסקסואלים לסביות בי טראנס וכל שאר חברינו אשר יגדירו עצמם בכל דרך שיבחרו, ועם הגעתי לצבא תמיד חלמתי להעביר שיעור כזה גם לחיילים - אוכלוסיה מאוד מעורבת ורב-גונית אשר מכילה גם את האנשים הכי מבינים אשר נתקלו ומכירים אנשים כנ"ל, ומצד שני חיילים רבים אשר מעולם לא נתקלו או שמעו דבר בנושא זה. כאן באה בקשתי לעזרה, מכיוון שהיום חמישי בערב, ואני הולך להיות בבית רק לסוף השבוע הקרוב ולחזור ביום ראשון לבסיס אני חייב לסיים את הדבר הזה, שפתאום נפלה עליי העובדה שאני לא אצליח לבצעו עד אז למרות הרצון החזק שפתאום הגיע משום שאת הקורס יסיימו החיילים השבוע והזדמנות נוספת כזאת לא תיהיה עוד. אני יודע שהתעוררתי מאוד מאוחר, אבל אני בכל זאת רוצה להצליח בזה ואשמח לכל עזרה אשר תוכלו לסייע לי. בקשתי היא כזאת, אני מתחיל ברגעים אלו בנייה של מערך שיעור, לא מורכב מידי אשר יכלול בתחילה הגדרה בסיסית של מושגים שונים בנושא והסברתם, התייחסות לזהות מינית ולתהליך גיבוש הזהות המינית, ולאחר מכן דיון כלשהו בנושא אשר אין לי עוד רעיון אליו (דילמה כלשהיא, יחס חריג כלשהו לנושא וכו'), וכמובן, לקשר את זה לצבא. לכן אחדד את בקשתי - כל מי שיוכל אני אשמח אם יביא לי נתונים סטטיסטיים אשר נראים לו רלוונטים לנושא, סיפור כלשהו אשר אפשר יהיה לעשות עליו דיון כלשהו, או אפילו מערכי שיעור שלמים למי שיש אשר אוכל לערוך ולהשתמש בהם. אשמח לכל עזרה שהיא, בדגש על מהירות תגובה משום שהודעה זו לא תיהיה עוד רלוונטית לאחר מוצאי שבת הזאת. תודה רבה לכל העונים וכל המנסים לעזור!! ערן

למעלה