שלום לכולם...כריכים לביה"ס+דוגמניות

EstiG

New member
שלום לכולם...כריכים לביה"ס+דוגמניות

היי כולם :] אמא שלי מכינה לי לביה"ס סנדביץ' מלחם קל עם גבינה לבנה (0.5%) ועגבניה.. אבל נמאס לי ובא לי לגוון קצת, יש הצעות כלשהן? (מלבד חומוס ופסטרמה, וכן שלא יעלה על 100-120 קלוריות לסנדביץ' כזה..) ושאלה נוספת דוגמניות, מהאלה שרואים בFTV, לא אוכלות? כי הן ממש רזות, אבל נגיד כשהן מדברות אז נראה שיש להן אנרגיה וכיו"ב - אז הן פשוט אוכלות בריא ומעט + ספורט או שהן פשוט לא אוכלות כלום..? ואם הן באמת לא אוכלות כלום, אז איך יש להן אנרגיה לעשות כל מה שהן עושות ולחיות בעצם...?

שלום

איננו ממליצים בפורום זה על סנדביצ'ים שלא יעלו על 20 קל' בטח שלא בגיל בי"ס. באשר לדוגמניות אז יש ויש, יש את אלה שאוכלות מצויין ועושות פעילות גופנית, ויש גם כאלה שלא אוכלות ורק נדמה לך שהן מלאות אנרגיה, שמחות וחיוניות, מתחת לאיפור יש המון המון לחץ,כאב וחולשה וכשנגמרת ה"הצגה" גם האנרגיות נגמרות....

EstiG

New member
קודם כל תודה על התגובה....

ולגבי הביה"ס... אני בכיתה י"ב, אם אני רוצה סנדביץ' שלא יעלה על 20 קלוריות אז זה אומר שאני צריכה לקחת פרוסה אחת של לחם קל לקפל אותה לשניים ולאכול אותה ריקה....... כאילו עדיף כבר לוותר נראה לי :-\ איך אפשר שהם לא יעלו על 20 קלוריות?

reutרעות

New member
ניראה לי שהיא התכוונה ל200

אל תסחפי, לקפל פרוסה אחת??? זה בכלל לא משביע.. אל תעשי לעצמך נזקים בגוף..חבל

mereng

New member
הצעות לגיוון -

סנדויץ' = 2 פרוסות לחם קל, כלומר כבר 80 קלוריות. את יכולה לשים מהממרחים הבאים, והערך הקלורי של הסנדוויץ' לא יעלה על 130 קלוריות - חומוס - כף ריבה- 2 כפיות דבש - 2 כפיות סלט חצילים קלויים טחינה - 2 כפיות חצי ביצה קשה + כפית מיונס 5% שימי לב שכף של גבינה 5% = 30 קלוריות, ממש כלום, ואז יש לך מבחר גדול של גבינות וטעמים.

EstiG

New member
אוקי, אהבתי את הרעיונות, תודה רבה!!

למעלה