שלום לכולם! לא ביקרתי המון זמן!

חושחושה

New member
שלום לכולם! לא ביקרתי המון זמן!

מבקשת את עזרתכם: אני לא מעשנת כבר 4 ימים, כי אני קצת חולה ונזלת ושיעול וכל הזבל הזה, אני ממש רוצה לתפוס טרמפ על ענין המחלה ולהפסיק לעשן ל נ צ ח!!!!! כתבו לי בבקשה על הרכבים של שמנים או צמחי מרפא שיעזרו לגוף שלי במסע ההתנקות שלו שכבר החל אגב מעולם לא השתעלתי כך, גם לא בימים בהם עישנתי (לא רוצה לספר כמה) אבל בטוח יש תרכובות שיעזרו לי לכייח מהר יותר, שקצת ירגיעו, ובעיקר יעזרו לגופי להתנקות... | עזרה|

בדיוק העונה.....

מכירה את צמח החובזה? עליו צומחים פרים קטנים סגולים "חלמית" שמם קטפי כמות חביבה של הפרחים (לא משנה עם הם פורחים או ניצנים...אבל עדיף פורחים) ייבשי אותם כמה ימים, ותחלטי מהם תה אל תחששי מהרעלה, הצמח כולו מיועד לאכילה (הפירות הקטנים-"לחם ערבי"\"חובזה", וגם העלים עצמם דיי זהים לתרד) בעיקרון אני רק שמעתי על זה מאבא שלי, שצריך לשתות את התה ולעשן ישר אחרכך, אבל אני לא יודעת מה זה עושה הגוף אמור לדחות עשן או משו כזה אספתי פרחים כאלו כדי לנסות על חברים, אבל עוד לא ניסיתי

ebony

New member
../images/Emo39.gifשמנים ארומטיים.

לוקחים בקבוק של שמן ארומטי פטשולי Patchouli pogostemon cablih וכל פעם כשמעשנים מריחים את השמן . השמן משנה את הטעם של הסיגריה למשהו שהוא בין קיא לגועל נפש ואחרי כמה פעמים כאלה מפסיקים לעשן. בקשר לנזלת ולליחה הייתי הולכת על משפחת העצים באינהלציה. לדוגמא: אורן pine, pinus sylvaticus\ sylvestris ארז (אטלס\ וירג'ניה) Cedar wood, junniperus Virginia\ Atlas ואקליפטוסים למיניהם. אסור כמובן לאנשים שנוטלים תרופות פסיכיאטריות , נשים בהריון, ילדים מתחת לגיל 12 ובשימוש עם סמים ואלכוהול. החלמה מהירה

למעלה